Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår produktionsavdelning fortsätter att växa och för att kunna möta våra kunders behov söker nu efter en erfaren och självständig operatör till vårt svarveri.

TMHS är idag en ledande verkstad för stationär och mobil hydraulik. Vi erbjuder hydrauliklösningar till fartyg, industrimaskiner och fordon. För att vara våra kunder till mötes tillverkar vi egna cylindrar m.m. i svarveriet. Produktionen fortsätter att öka och därför söker vi nu en erfaren och noggrann operatör.

Om tjänsten

I vårt svarveri både tillverkar och renoverar vi hydraulcylindrar etc. Svarveriet är utrustat med CNC-svarvar, fräs, svetsar och kantpress.

Du har erfarenhet av cad och våra maskiner, är flexibel i ditt arbete, ansvarar över att tidsplanen hålls och att kunden alltid är nöjd när dom hämtar sin maskin.

Är du den vi söker?

Du har erfarenhet av att cadda och svarva. Meriterande om du har erfarenhet av våra andra maskiner och sedvanligt verkstadsarbete inom hydraulik. Tex demontera en cylinder.

Då vi har högt tempo och periodvis mycket olika sorters cylindrar inne är det viktigt att du kan arbeta under tidspress och planera ditt arbete.

Vi vill att du:

  • Talar svenska och/ eller engelska
  • Har tidigare erfarenhet av CNC-svarvar


Vi erbjuder

Vi ger dig en arbetsplats där det ständigt är något på gång och där du kan vara med att påverka din vardag. Företaget växer snabbt och du har möjlighet att vara med och bygga upp vår produktionssida från grunden.

Vi är idag ett gäng på 12 personer med olika inriktningar och erfarenheter av hydraulik som alltid hjälps åt och delar med sig av erfarenheter för att alla ska lyckas.

Vi har kollektivavtal med IF Metall.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se