Hoppa till innehåll

Vikarierande kock förskola, Dalarö

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På förskolan Sagan på Dalarö, bidrar vi tillsammans till barnens trygghet, lärande och utbildning. Nu söker vi dig som vill vikariera som kock hos oss.

Vad innebär rollen hos oss?

Du arbetar ensam i ditt kök på förskolan och har fullt ansvar för alla delar som ingår såsom bland annat: beställningar, mottagande av leverans och upppackning av varorna, egenkontroll, specialkost, planering av matsedel, städning av kök, matlagning till förskolans barn och pedagoger (totalt ca 30 portioner/dag), förberedelse av frukost och mellis, diskning, vårda maskiner och annan utrustning samt anmäla fel vid behov. Du planerar förskolans meny och har ansvar för egen budget och är en del i att driva vårt fortsatta arbete kring goda, hållbara måltider.

Din kompetens och erfarenhet:

Vi söker dig som är utbildad kock och har erfarenhet av att ha helhetsansvar. Utbildning inom egenkontroll enligt HACCP är krav. Det är meriterande om du arbetat som kock inom förskole- eller skolverksamhet.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas innan anställning ingås inom förskoleverksamhet. Detta beställer du på polisens hemsida via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställningen:

Anställningen är ett vikariat på 3 månader, med tillträde efter sommaren enligt överenskommelse. Tjänsten är på deltid på 50% omfattning, dagtid 4-5 dagar i veckan.

Varmt välkommen att skicka in en ansökan till oss.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se