Hoppa till innehåll

Betryggande personlig assistent till pojke i Jordbro

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

IGS Assistans AB söker efter en personlig assistent till vår kund i Jordbro. Kunden är en artonårig glad pojke med Down syndrom.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är mellan 30-50% och infaller mestadels på vardags kvällar mellan kl.16:45-21.30 samt under vissa helger mellan kl.08-22, passar utmärkt om du är student. Det finns möjlighet att jobba extra när ordinarie assistenter är frånvarande vid sjukdom, VAB och övrig ledighet. Du ska arbeta med en glad pojke med down syndrom som behöver hjälp med det mesta i hans vardag.

I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa och stödja honom i alla de situationer som han befinner sig i under sitt liv, mat, medicin, hygien, klädnad, lek, träning, tröst, aktiviteter osv. Samvaro med övriga familjemedlemmar är en viktig del i hans liv. Arbetet utgår från familjens bostad i Jordbro.

Om dig

Vi ser gärna sökanden mellan 25-30 år gamla, som gillar musik och att hitta på aktiviteter. Du ska kunna läsa/skriva och prata flytande svenska.

Du ska vara helt rökfri och vara bosatt i rimlig närhet av Jordbro. Du vill arbeta under en längre tidsperiod då det är viktigt för kunden att skapa en långvarig relation med sin assistent.

Du kan teckenspråk eller är snabb på att lära dig det, då vi kan erbjuda utbildning inom det. Dokumentation ingår som arbetsmoment.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn och/eller utbildning inom barnområdet. Dock det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att god personkemi uppstår mellan dig och barnet samt övriga familjemedlemmar.

Om du blir aktuell för anställning måste du enligt gällande lag lämna ett belastningsregisterutdrag för personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder innan du kan börja din tjänst. För att du ska kunna börja din anställning så snart som möjligt är det en fördel om du har ett giltigt registerutdrag eller om du ansöker om detta i samband med att du söker denna tjänst (http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/).

Arbetsgivaren

IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Om ansökan

Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mejl eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

Lön

Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se