Hoppa till innehåll

Teknisk Specialist

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och påverka? Som Teknisk Specialist får du en varierande och utvecklande roll och stora möjligheter att påverka verksamhetens framtid. Vi har spännande projekt som kan bli din nästa utmaning.

Teknisk Specialist asfaltsproduktion till avdelning syd.

Om rollen

NCC är en av de ledande aktörerna inom asfaltsproduktion. Vi är starka inom områden som teknik, miljö, asfaltsåtervinning, utveckling och arbetsmiljö. I rollen som Teknisk Specialist hanterar du tekniska frågor inom dessa områden. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor som Area Manager, andra verksamhetsansvariga och specialister i avdelning syd. Avdelning syd omfattar Skåne, Blekinge, Småland, Halland, Västra Götaland och Bohuslän. Du rapporterar till Business Support Manager för asfalt syd och du ingår i avdelningens ledningsgrupp där du får en strategiskt viktig roll.

Övrig information

Placeringsort enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor, främst i avdelningen, övernattning kan förekomma. Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vi är fast beslutna att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att växa. Vi uppmuntrar och välkomnar sökande från olika bakgrunder och kön, för vi tror på att en diversifierad arbetsstyrka är nyckeln till innovation och framgång.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll samt alkohol- och drogtester på våra slutkandidater. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2024-08-16. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Rekryteringen sker i samband med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson på telefon 072 988 9405 eller via e-post: anne.hansson@randstad.se

Ansvarsområden

I rollen som Teknisk Specialist kommer dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Bistå linjeorganisationen i tekniska frågor kring asfaltproduktionen
  • Delta som avdelningen representant i nordiska tekniska grupper
  • Aktivt kalkylera kostnader för underhåll
  • Stötta och hålla ihop tillverkningsgruppen inom avdelning syd
  • Vara kontaktperson inom avdelningen mot tekniska leverantörer som vi har avtal med
  • Stötta linjeorganisationen vid ny- och avetablering av fasta och mobila asfaltsverk.


Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Teknisk Specialist bör du vara affärsinriktad, självständig och ha hög social kompetens med stor kunskap inom asfaltsproduktion och teknisk utrustning. Vi ser att du har ett engagemang för miljöfrågor för att driva en hållbar utveckling.  Du är trygg i dig själv, kommunicerar tydligt och har en stark vilja att lyckas tillsammans samt alltid verka för en god arbetsmiljö. Vidare är du duktig på att skapa relationer och förvalta långsiktiga samarbeten.

Vi söker dig som:

  • Har minst 5 års erfarenhet av asfaltsproduktion och produktkunskap i ledande befattning, gärna som arbetschef eller liknande
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Värderingar som ärlighet, tillit och respekt går i linje med dina egna värderingar.

Om företaget

NCC Industry AB

NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. NCC:s verksamhet inom asfalt är uppbyggd kring produktion av asfalt samt asfaltbeläggning. Asfalts verksamhet bildar en naturlig förädlingskedja som är väl integrerad med NCC:s bygg- och anläggningsverksamhet. I en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och asfalt till allt från garageuppfarter och mindre vägar till komplexa infrastrukturprojekt. NCC Industry och asfaltsverksamheten har en stark marknadsposition där vi vill växa ytterligare.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se