Hoppa till innehåll

CNC-operatör i Halmstad (Haas maskin)

Sista ansökningsdag
29 januari 2025 (150 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Vill du vidare till en ny utmaning på ett spännande företag? Då är detta rollen för dig. Vi söker nu en CNC - operatör till vår kund i Halmstad. Här erbjuds du möjligheter att kunna vara med och påverka din arbetssituation samt att arbeta team orienterat. Det finns även goda möjligheter att utvecklas tillsammans med vår kund.Dina arbetsuppgifter:I rollen som CNC-operatör kommer du att arbeta i ett team där varje individ hjälps åt för att bidra till gruppens mål. Du kommer att arbeta i främst medHaas maskin, där du bearbetar bådesläta och sammansatta artiklar i större serier, samt enklare uppgifter som borrning och försänkning.

Kvalifikationer:- God erfarenhet inom CNC-bearbetning. - Relevant utbildning inom CNC alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. - Meriterande om du inneharIntresse och kunskap inom programmering för CNC, men ej krav.

Din bakgrundVi ser gärna att du arbetat som CNC-operatör tidigare och har kunskap av bearbetning i olika material. Du har i grunden en relevant utbildning och ett tekniskt intresseStart: Omgående!Arbetsplatsen är stationerad i Halmstad hos våran kund ochinleds med en anställning hos Jovi Konsult med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Arbetet är förlagt dagtid Måndag-Fredag.Urval

Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 januari 2025 (150 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se