Hoppa till innehåll

Extrajobb som konsultchefsassistent - Halmstad

Sista ansökningsdag
08 februari 2025 (159 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

OM TJÄNSTEN

Vill du vara en del av ett härligt team som spelar en avgörande roll i vår strävan att leverera kvalitet till våra kunder? Som konsultchefsassistent hos oss kommer du att stötta konsultcheferna i deras dagliga arbete.Dina uppgifter kommer bl.a.att inkludera rekrytering(utforma annonser, urval, telefonintervjuer/intervjuer och referenstagning) samt administrativa uppgifter som att skapa anställningsavtal, bistå vid kontraktsskrivning och attestera arbetspass. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Våra kunder finnsfrämst inom lager & logistik samt industri & verkstad.

Arbetstiderna är förlagda till vardagar under kontorstid, 08:00-17:00. Under terminstid ser vi att du kan arbeta 1-3 dagar i veckan, du lägger dig tillgänglig i samråd med konsultchef vecka för vecka. Under sommaren ser vi att du vill och kanjobba upp emot heltid vissa veckor. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Halmstadpå Gamletullsgatan 12.

Start för tjänsten sker under hösten 2024.

DIN PROFIL

Vi söker en engagerad student som vill ha ett lärorikt extrajobb vid sidan av studierna. Det är meriterande om du studerar personalvetenskap, beteendevetenskap eller liknande och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Ett genuint intresse för rekrytering och bemanning är viktigt för oss, men det absolut viktigaste är ditt intresse för människor och din vilja att utvecklas inom området.

För att trivas i rollen ser vi att du:

  • Är självgående, noggrann och strukturerad
  • Har ett utpräglat sinne för service
  • Trivs i högt tempo med hög flexibilitet
  • Är redo att kavla upp ärmarna när det behövs

KRAV

  • Studerar på minst 50%, gärna inom HR/Personalvetenskap eller annan relevant utbildning
  • Flytande i svenska
  • B-körkort

Vi använder Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

VI ERBJUDER DIG

Hos oss får du ett fartfyllt och roligt arbete med en arbetsplats präglad av prestigelöshet, öppenhet, problemlösning och glädje. Du får ta stort eget ansvar och får värdefull erfarenhet inom bemanningsbranschen. Vårt team växer ständigt och strävar efter att utvecklas, samtidigt som vi värnar om varandras välmående och arbetsglädje.

Vi erbjuder också stora möjligheter att växa och utvecklas inom organisationen, och efter dina studier finns goda chanser att fortsätta hos oss i andra roller.

OM OSS

Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 februari 2025 (159 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se