Hoppa till innehåll

Hushållningssällskapet Halland söker ekonomichef

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta med helheten kring ekonomi i en spännande organisation? Har du erfarenhet från tidigare arbete som ekonomichef? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Om tjänsten

Vi söker en engagerad och erfaren ekonomichef som kan ta ett helhetsgrepp kring Hushållningssällskapet Hallands ekonomi. Ekonomichefen kommer att leda en mindre stab med ekonom och administrativ personal och ingå i företagets ledningsgrupp.

Du kommer att få utveckla rapportstrukturen och arbeta med vd:s och styrelsens underlag samt uppföljningen av den löpande affären gentemot gruppchefer. Du kan hantera projektredovisning och likviditetsplanering och utvärdera kapitalplaceringen. Du ansvarar för bokslut och årsredovisning.

Placeringen är på Hushållningssällskapet Hallands gård Lilla Böslid söder om Halmstad.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha helhetsgreppet om ett företags ekonomi. Du kan den kamerala delen i grunden men har också erfarenhet från controllerrollen.

Som person är du prestigelös och strukturerad. Du trivs med att ta ansvar och arbeta självständigt men också tillsammans med administrativ personal, ekonomer och övriga medarbetare.

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi alternativt annan utbildning som bedöms som likvärdig.

Vi erbjuder

På Hushållningssällskapet Halland gäller frihet under ansvar, många av våra medarbetare utvecklar sin tjänst över tid. Det bidrar också till en stor arbetsglädje, vi har kul på jobbet och de senaste åren har vi växt och fått fler kollegor.

Vi arbetar inom flera områden som berör landsbygd och företagande. Vi har kunskap och kompetens inom exempelvis företag- och innovation, ekonomi, natur och vattenvård, miljö, fältförsök och växtodling. Vår vision är en framgångsrik landsbygd som är konkurrenskraftig, hållbar och utvecklande. Vi har kontor på två platser i Halland: Lilla Böslid, Eldsberga och Agrocenter, Falkenberg.

Kvalifikationer:

​​- Erfarenhet från roll som ekonomichef

- Utbildning inom ekonomi


Ansök senast den 15 september.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se