Hoppa till innehåll

HOVMÄSTARE SÖKES TILL HOTEL TYLÖSAND

Sista ansökningsdag
19 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hotel Tylösand är västkustens mest personligt utformade resort med inriktning på inspiration och välbefinnande. Här kombineras designledande hotellboende med kreativa konferenser, innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, ett pulserande nöjesliv och Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.  På Hotel Tylösand behöver man inte välja mellan fun och fine dining. Allt som tillagas har inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass. Under sommarsäsongen öppnar vi upp våra fyra, innovativa och högklassiga restauranger som erbjuder allt ifrån magnifik symfoni till het rock’n’roll.

Hotel Tylösand är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget på Sveriges mäktigaste strand utanför Halmstad.

Med 231 hotellrum, 30 konferenslokaler, 4 restauranger, flera barer, nattklubb, event, prisbelönt spa, unik Ferrariutställning och konstgalleri med fotokonst i världsklass välkomnar vi gäster från hela världen.

 

Vi är nu på jakt efter en hovmästare som har stor passion för service, mat och dryck. Vi är ett härligt team som tillsammans motiveras av att skapa det unika mötet för våra gäster i det dagliga arbetet. Vårt gemensamma mål är att ge alla en fantastisk upplevelse här i Tylösand.

Som hovmästare på Hotel Tylösand krävs det att du har hög servicekänsla, är trygg i ditt ledarskap och har ett bra ordningssinne. Du trivs med att ha många bollar i luften och har erfarenhet av hotell- och restaurangverksamhet sedan tidgare. Det är en merit om du är dryckeskunnig. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, stresstålig och att du behärskar svenska och engelska. Vi lägger stor vikt i ditt intresse för att jobba hos oss och viljan att adaptera till branschens ständiga utveckling och ser möjligheter i ett resort med rörelse och varierad drift. 

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

 

ARBETET

  • Ansvara för driften av vår dagliga restaurangverksamhet
  • Koordinera den dagliga verksamheten
  • Leda och fördela det dagliga arbetet
  • Leverera unik och personlig service till våra gäster

 

EGENSKAPER

  • Genuint intresserad av arbete med eget ansvar
  • Förmåga att se helheten
  • Ordningssinne, strukturerad och gillar att planera
  • Erfarenhet av att leda och styra ett team
  • Engagerad, lyhörd och kunnig
  • En lagspelare

 

DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG

Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen.

Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriär utvecklas eller vidareutbilda dig här.

Dessutom har vi ett lojalitetsprogram du får ta del av som fastanställd hos oss. Vi satsar på vår personal och du får både stöd och utveckling i din roll och som person.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag.

Välkommen att bli en del av vårt gäng!

2-4 års erfarenhet
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se