Hoppa till innehåll

Programmerare sökes! Unik möjlighet för rätt person – delägarskap erbjuds

Sista ansökningsdag
19 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Unik möjlighet för rätt persson!

Är du en programmerare som vill vara med och bygga något stort från grunden? Vi söker just nu efter rätt person. Här är din chans att inte bara arbeta med spännande projekt, utan också bli delägare i ett nytt och innovativt bolag – Företagsfakta. Guwijo Invest AB, med säte i Halmstad, söker dig som har en bred kompetens inom programmering, från backend till frontend, inklusive serverhantering. Du behärskar viktiga programmeringsspråk som JavaScript, Python, Java, C# eller PHP, och du har ett starkt intresse för att implementera ny teknik som AI i både ditt tänkande och programmerande. Du är redo att ta ett stort steg i din karriär, där din insats blir direkt avgörande för både din egen och Företagsfaktas framgång.

Som programmerare hos oss kommer du att spela en central roll i att utveckla en ny sajt på den historiskt viktiga domänen foretagsfakta.se, en av Sveriges tidigaste webbplatser, lanserad redan 1997. Ditt ansvar kommer att omfatta:


  • Backend-utveckling: Bygg en skalbar och säker serverstruktur.
  • Frontend-utveckling: Skapa ett modernt, responsivt och användarvänligt gränssnitt.
  • Serverstruktur: Säkerställ hög prestanda och säkerhet genom att optimera servern.


Om dig:

Du kan vara en erfaren programmerare eller en ung talang – det viktigaste är att du har en passion för teknik och utveckling. Du är nyfiken, lösningsorienterad och har en stark vilja att hela tiden lära dig och utvecklas. Du har en naturlig förmåga att snabbt sätta dig in i ny teknik och se hur den kan implementeras på bästa sätt. Du trivs med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar för hela processen från idé till färdig produkt.

Vad vi erbjuder:

Ett delägarskap i ett spännande och nyskapande bolag. Möjligheten att vara med och forma framtiden för en ikonisk webbplats. En unik chans att arbeta med och implementera den senaste tekniken, inklusive AI. Initial ersättning i form av aktier, med möjlighet till anställning och lön längre fram när bolaget har etablerats.

Om oss:

Guwijo är en dynamisk spelare på den svenska investeringsarenan. Vi är ett mindre svenskt investmentbolag som specialiserar oss på att investera i både nystartade företag och etablerade bolag som vill ta sin verksamhet till nya höjder. Vi brinner för att skapa värde och förverkliga visioner, och med vårt gedigna nätverk och över 20 års erfarenhet inom försäljningsteknik och marknadsföring, har vi både expertis och verktyg att göra just det. Vårt mål går bortom att bara investera kapital – vi vill vara en partner som stöttar och vägleder företag för att maximera deras potential och driva dem mot framgång. Vi är tre aktiva delägare som delar en passion för att förstå och optimera värdeskapande processer.

Ansökan:

Är du redo att bli en del av Guwijo Invest AB och bidra till att bygga nästa stora plattform på www.foretagsfakta.se? Skicka ditt CV och en kort presentation av dig själv till daniel@guwijo.se. Märk din ansökan med "Programmerare - Delägarskap"

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se