Hoppa till innehåll

Pedagog till Getinge-Oskarströms pastorat

Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en pedagog till vår uppskattade barn- och ungdomsverksamhet. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat konfirmandarbete, ledarutbildning, ungdomsgrupper, skolkontakter och annan pedagogisk verksamhet.

Vi söker dig som är engagerad, kreativ och har ett entusiasmerande förhållningssätt. Du kan arbeta både enskilt och i team. Det är meriterande om du har utbildning, men vi går framför allt på personlig lämplighet.

Vi söker dig som ser vikten av att vara en kyrka mitt i samhället och att du som medlem delar Svenska kyrkans värderingar.

Du får en huvudsaklig placering i Oskarström, men kommer även att tjänstgöra i övriga delar av pastoratet. Då tjänsten innebär ett visst resande är körkort och tillgång till bil en nödvändighet.

I jobbet ingår lägerverksamhet, kvälls- och helgtjänstgöring.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag 1 september. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

HÄR FINNS VI

Getinge-Oskarströms pastorat är beläget norr och öster om Halmstad och består av Getinge-Rävinge, Slättåkra-Kvibille, Oskarströms och Enslövs församlingar. I pastoratet bor ca 12 000 varav 8 500 är kyrkomedlemmar, men för oss är det viktigt att vara en kyrka för alla.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se