Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Utbildningsadjutant till grundutbildningsbataljonen vid luftvärnsregementet

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Stab- och -trosskompaniet söker en Utbildningsadjutant
Har du ett intresse för administration? Trivs du i en roll där du får stödja andra? Vill du ha ett stimulerande arbete där varje dag kan se olika ut? Då kan du vara den adjutant som Luftvärnsregementet söker.

Du kommer att vara en viktig del i det dagliga arbetet och jobba på ett kompani med en härlig teamkänsla. Tillsammans arbetar vi med att skapa en attraktiv arbetsplats med god arbetsmiljö där medarbetare trivs.

Huvudsakliga arbetsupgifter
Utbildningsadjutanten ingår i kompaniledningen. I arbetet stödjer utbildningsadjutanten de värnpliktiga och befälen med administrativa uppgifter. Detta innebär bland annat resor, förplägnad, ekonomi, administration och dokumenthantering i övrigt. På arbetsplatsen samarbetar utbildningsadjutanten med såväl värnpliktiga som kollegor för att driva verksamheten framåt.

Stor del av arbetet genomförs i kontorsmiljö, men sker också periodvis i fältmiljö.

Du kommer att anställas som heltidstjänstgörande soldat (GSS-K)

Kvalifikationer
  • Arbetat i Försvarsmakten och/eller genomfört militär grundutbildning
  • B-körkort
Meriterande
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • God administrativ förmåga
  • Goda IT-kunskaper
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en förmåga att prioritera och självständigt lösa dina arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett stort eget ansvar vilket kräver att du är driven, kan ta egna initiativ och verkar för utveckling och förbättring inom ditt arbetsområde. Som person är du en lagspelare som är öppen för snabba förändringar och omprioriteringar, du är stresstålig samt flexibel.

Då du i ditt dagliga arbete kommer att stödja såväl chefer som medarbetare ser vi att du har ett konsultativt förhållningssätt, är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tidsbegränsat (enligt lag 2012:332 om vissa försvarsmaktsanställningar)
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Halmstad
Tillträdesdatum: 2024-07-01 eller enligt överenskomelse

För upplysningar om befattningen kontakta:
Kn Philip Gunnerus

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
Kn Philip Gunnerus


Fackliga företrädare:


Saco: Patrik Hansén
SEKO: Yvonne Assarsson
OFR/S: Senadin Sela
OFR/O: Joakim Koch

Samtliga nås via växeln
035-266 20 00

Välkommen med din ansökan senast 2024-06-07. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren