Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Administratör Garnisonsenheten

Sista ansökningsdag
20 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en person som trivs i en roll där du får stödja andra? Vill du ha ett stimulerande arbete där varje dag kan se olika ut? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som administratör ansvarar du för expeditionstjänsten vid enheten. Du stödjer förande samt kvalitetssäkrar ärende- och uppföljningslista samt stabsarbetsplan. Du är första linjens IT-support för enhetens medlemmar samt hjälper enheten med bokningar (TimeEdit/Outlook), inköpsärenden och arkivering. Det innefattar även att hantera tablåer, lägeskartor, in-och ut pärmar, expenser m m.
En stor del av arbetet innebär att du stödjer utveckling och kvalitetssäkring av utformning, innehåll, publicering och lagring av dokument. Som en del av det grundläggande stabsarbetet hanterar du olika typer av information, för protokoll vid möten och ordergivning. Du är en del i stabens informationsnät i stort och smått.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Goda färdigheter i Microsoft Office
  • Erfarenhet av administrativt arbete om minst två år
Meriterande kvalifikationer
  • Erfarenhet av PRIO (SAP) och intranätet EMILIA
  • Erfarenhet av inventering och försvarets materiell
  • Erfarenhet av dokumenthanteringssystemet VIDAR
  • Erfarenhet av, och intresse för, datorer
  • Erfarenhet av stabsassistentarbete eller motsvarande erfarenhet av Försvarsmaktens verksamhet
  • Kurserfarenhet av försvarets frivilligverksamhet
  • Genomförd militär grundutbildning (GU, GMU, VPL)
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att prioritera och följa upp ställda uppgifter. Du kommer att ha stort eget ansvar vilket kräver att du är driven, kan ta egna initiativ och verkar för utveckling och förbättring inom ditt arbetsområde. Vi ser att du har en god förmåga att kunna analysera samt kunna uttrycka dig i tal och skrift.

Att vara administratör på Garnisonsenheten innebär att du måste ha omdöme, kunskap och empatisk förmåga att fatta egna beslut. Det är centralt att du naturligt agerar inom ramen för
Försvarsmaktens värdegrund. Vi lägger stor vikt på det goda ledarskapet/medarbetarskapet och det är vår förmåga att leva upp till detta som ger oss förutsättningar att rekrytera och behålla vår personal och därmed bygga upp en verksamhet som levererar det som efterfrågas av oss. I urvalet till tjänsten kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Övrigt
Tjänsten är en civil tillsvidareanställning med placering på Luftvärnsregementets Garnisonsenhet.
Tillträde sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2024-09-20.

Upplysning om tjänsten lämnas av
Joakim Roth, C GarnE
Garne-lv6@mil.se

Fackligaföreträdare
OFR/O Joakim Koch
OFR/S Senadin Sela
SEKO Yvonne Assarsson
SACO Patrik Hansén

Samtliga nås via växeln
035-266 20 00

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren