Hoppa till innehåll

Senior Utvecklare .NET

Sista ansökningsdag
31 januari 2025 (152 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en självgående utvecklare med minst 5 års erfarenhetsom brinner för att bygga smarta och snabba lösningar i Microsoft .NET och Azure? Då är du precis den vi söker!

Vi är en tight grupp som arbetar i en modern miljö där vi bygger våra projekt från grunden och har stort inflytande över teknik, verktyg och arbetssätt.

Som utvecklare hos Effectsoft får du arbeta med de senaste teknikerna och verktygen, .NET 8, ASP.NET Core Web API, MQTT/SignalR, Open AI,Azure m.fl.

Hos oss har du möjlighet att jobba med allt från att koppla upp fordon på flygplatser, styra golvvärmetermostater, trafikljus och drönare till att integrera affärssystem och bygga dom från grunden, vilket ger dig chansen att växa och utvecklas i din roll som konsult.

För mer information om projekten, se vår portfolio på https://effectsoft.se/portfolio/

Förutom att skriva kod finns också möjlighet att designa systemlösningar,leda projekt och utveckla lösningar tillsammans med våra kunder, såväl som avsatt tid för vidareutbildning och egna projekt.

Den vi söker har

  • Minst 5 års yrkeserfarenhet inom .NET gärna med fokus på backend.
  • Erfarenhet av agilt arbetssätt.
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Hos oss arbetar alla konsulter in-house då vi är övertygade om att en arbetsplats där gemenskap, delaktighet och att ha roligt tillsammans är det viktigaste som finns.

Vi erbjuder bland annat gemensam frukost varje dag, förmånlig tjänstepension, sjukvårdsförsäkring,olycksfallsförsäkring, hälsoundersökningar, maximalt friskvårdsbidrag, massage en gång i månaden, after works och LAN.

Urval av tekniker vi jobbar med idag:

.NET Web API, Blazor, Octopus Deploy, Appveyor, MQTT, MAUI, PWA, gRPC, Jira, Bitbucket, Git, Azure DevOps, Azure Open AI, Abp.io mm.Azure: SQL Database, CosmosDB, Redis, Functions, Container Apps, IoT Hub, Web Apps, Front Door, API Management, Maps, Load Balancer, SignalR, Container Registry, Key Vault, Servicebus, Cognitive Services och mycket mer!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 januari 2025 (152 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se