Hoppa till innehåll

Undersköterska till Capio VC Halmstad

Publiceringsdatum
02 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Vårdcentral Halmstad är en centralt belägen vårdcentral mitt i hjärtat av Halmstad. Här finns närhet till buss, restauranger och affärer. På vårdcentralen finns bland annat specialister i allmänmedicin men även specialister inom allmänkirurgi. Vi har mottagningar för astma/KOL, diabetes, sjukgymnastik, psykolog, kurator, arbetsterapeut och BVC. Vi utför även resevaccinationer och hälsokontroller. Vi är idag ca 55-60 medarbetare som har hand om knappt 15 000 listade patienter. Vi är sedan en tid tillbaka i en expansiv och framgångsrik fas.

Din roll

Vi söker en undersköterska för sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer att alternera mellan mottagningsarbete och labb. Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst tre års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av primärvård eller liknande mottagningsarbete är meriterande. Du är noggrann i ditt arbete, har förmåga till flexibilitet och kan anpassa tempo och arbetsmetoder efter vad varje situation kräver. Vi värdesätter laganda och förmåga att ta initiativ. I arbetet kommer du dagligen träffa många patienter och då är ett bra bemötande en viktig förutsättning. Som person är du tydlig och förtroendeingivande samt har god förmåga att strukturera och prioritera. Du är engagerad och noga med att alltid hålla hög kvalitet i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning med 100% tjänstgöringsgrad, som kan diskuteras. Capio tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde är önskvärt senast 2024-12-12.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar med fortlöpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerat: 2024-08-02

Sista ansökningsdag: 2024-09-01

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 januari 2025 (168 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se