Hoppa till innehåll

Fysioterapeut till Capio Movement Idrottsmottagning

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens ochstor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik.

Vi erbjuderkvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vi har ett närasamarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säkeroch högkvalitativ vård.

Capio Movement AB har drygt 135 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård. Capio Movements ortopediska verksamhet består av en operationsenhet, en vårdavdelning, mottagningsverksamhet samt tillhörande administration.

På vår Idrottsmottagning på Bergsgatani Halmstaderbjuds du ettvarierande och utvecklande arbete inom fysioterapi med fokus på ortopedi, försäkrings- och idrottsmedicin. Capio Movement Idrottsmottagning är medicinsk samarbetspartner med Sveriges Olympiska Kommittee (SOK) och har avtal med lokala idrottsklubbar avseende rehabilitering.

Din roll

Som fysioterapeut på Idrottsmottagningenarbetar du integrerat med främst andra fysioterapeuter och ortopedläkare. Du arbetar med bedömning och behandling av patienter med företrädesvis muskeloskeletala skador. Patienten kommer till oss via remiss från regioner försäkringsbolag, egenremiss samt via idrottsföreningar/-förbund.

Det är vanligt förekommande med tvärprofessionella bedömningar med t.ex. läkare. Inom rollens uppdrag finns möjlighet till utökade ansvarsområden såsom kortisoninjektioner och att skicka röntgenremisser. Som en del av våra samarbeten med SOK och lokala idrottsföreningar/klubbar är det i vissa fall aktuellt med arbetsmoment utanför kliniken. I arbetet ingår att delta iförbättringsarbeten med avsikt att stärka och utveckla såväl patientsäkerhet som arbetsmiljö samtverksamheten i stort.

Capio Movement Idrottsmottagning strävar efter att bli det självklara valet inom försäkrings- och idrottsmedicin, vårt mål är att erbjuda högkvalitativ och specialiserad fysioterapi.

Tänkt tillträde för tjänsten är december 2024 eller tidigare enligt överenskommelse.

Capio Movement tillämpar 6 månaders provanställning med efterföljande tillsvidareanställning.

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • Kompetensutveckling, både internt och externt
  • Friskvårdsbidrag
  • Som anställd har du fri tillgång till vårt moderna gym
  • En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
  • Gemensamma aktiviteter

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med minst 3 års erfarenhet. Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt. Du är flexibel, du trivs med höga patientflöden och med att vara en del av en föränderlig organisation. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Vi ser det som meriterande om du har utbildning i och/eller erfarenhet av:

  • Påbörjad eller slutförd specialistutbildning inom lämpligt område
  • Påbörjad eller slutförd magister- eller masterexamen inom fysioterapi
  • CSPT-certifiering
  • Tvärprofessionella bedömningar med t.ex. läkare
  • Erfarenhet av att ge kortisoninjektioner
  • Självständig administration av röntgenremisser
  • Tidigare engagemang som fysioterapeut inom idrottsföreningar
  • Tidigare erfarenhet av arbete med försäkringspatienter

Publicerat: 2024-08-14

Sista ansökningsdag: 2024-09-15

Urval, intervjuer och tillsättning kankomma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samtförsäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se