Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
14 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Serviceledare

För denna nya tjänst söker vi nu Dig med ledarerfarenheter, där din roll bl a innebär att inspirera och utveckla medarbetare.

Du kommer att rapportera till Platschefen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att leda serviceavdelningen och medarbetarna, där du kommer ansvara för planering, uppföljning av service och reparationer samt arbetsmiljöarbete i vår produktionsanläggning. Det ingår även operativt arbete såsom utveckling av befintligt underhållssystem och el-behörighet är meriterande.

Du kommer driva och vara aktiv i förbättringsarbeten, och arbeta löpande med vardagsrationalisering och produktionsteknisk utveckling. Då säkerhetsaspekten är mycket viktig kommer det i dina arbetsuppgifter också läggas stort fokus på de dagliga skydds- och arbetsmiljöfrågor, vilket kan innebära att tillse verksamhetens efterlevnad gällande skyddsinstruktioner och arbetsmiljölag. Du ansvarar för att kvalitet och rutiner följs.

Det är meriterande om du har en passande utbildning eller dokumenterad erfarenhet samt ledarerfarenhet.

För att uppnå företagets strategiska mål är det viktigt att du är drivande, strukturerad och självgående. Det är av stor vikt att du besitter goda ledaregenskaper och är tydlig i din kommunikation mot samtliga i organisationen. Då oväntade situationer kan uppstå i en produktion är det av stor vikt att vara analytisk och ha en teknisk förståelse för att och kunna lösa problematiken snabbt. Du trivs med att arbeta i en organisation under ständig utveckling och utmanas av att finna nya förbättringsmöjligheter!

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se