Hoppa till innehåll

Manager Professional Services

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Head of Professional Services till Senior Care Nordics inom ASSA ABLOY.

Är du redo för en spännande utmaning? Senior Care Nordics inom ASSA ABLOY söker en engagerad ledare för vår implementations och serviceorganisation inom digitala lösningar för vår växande äldre befolkning!

Gör din professionella resa meningsfull och bidra till att omdefiniera branschen med oss. Kan du bidra med en innovativ syn på Senior Care Nordics? Bli en del av vårt team i Halmstad, Sverige, och upplev en samarbetskultur som ger dig möjlighet att bygga en karriär som du kan vara stolt över.


Vad du kommer att göra som vår Head Of Professional Services.

I rollen som Head of Professional services kommer du att ansvara för att framgångsrikt implementera Phoniros produkter och lösningar hos våra kunder. Du kommer även att driva eftermarknadsförsäljning, service och underhåll, med målet att bygga långsiktiga relationer och bredda användningen av våra tjänster, allt med ett starkt fokus på att förbättra kundupplevelsen i det dagliga arbetet.

Du kommer att ha personalansvar för servicetekniker, projektledare och verksamhetsrådgivare och till din hjälp har du en projektkoordinator.

Tjänsten är särskilt meriterande för dig som bor nära Halmstad.


Ansvarsområden som Head of Professional services:

• Delta aktivt i ledningsgruppen för Operations och bidra till strategiska beslut.

• Ansvara för KPI-rapportering, budgetuppföljning och resursplanering för att möta kundförfrågningar och projektkrav.

• Agera QA i större implementationsprojekt och stödja projektledaren för att säkerställa hög kvalitet.

• Utveckla och förbättra processer som processägare, inklusive kontinuerligt arbete med att effektivisera arbetsmetoder.

• Driva merförsäljning och expandera eftermarknadsportföljen genom att utveckla rutiner och identifiera kundbehov.

• Säkerställa bemanning, rekrytering och kontinuerlig kompetensutveckling, samt hantera kundeskaleringar vid behov.

Önskvärda erfarenheter

• Erfarenhet av att leda och utveckla team inom kundnära verksamheter, inklusive servicetekniker, projektledare och kundprocesskonsulter, med särskilt fokus på att leda personal i implementationsprojekt.

• Gärna erfarenhet av systemintegrerad elektronik, inklusive larm- och passagesystem eller liknande.

• Dokumenterad projektledningsförmåga.

• Erfarenhet av ledande roller med P&L-ansvar i matrisorganisationer.

• Erfarenhet av förändringsledning och att bygga effektiva team.

• Erfarenhet av att arbeta i en global miljö och leda personal på distans.

För att lyckas i den här rollen krävs att du har minst fyra års erfarenhet som chef i en matrisorganisation. Du har en stark förmåga att leda och påverka människor, samtidigt som du är en lagspelare som trivs med att aktivt bidra till teamets framgång. Du är van vid att arbeta i nätverk, både internt och externt, och har en skicklighet i att kommunicera och skapa långsiktiga relationer. Ditt arbetssätt präglas av struktur och ett analytiskt sinne, där du integrerar data i ditt beslutsfattande. Dessutom har du förmågan att balansera långsiktiga mål och visioner med att kunna agera snabbt och effektivt när det behövs.

Vi erbjuder

Möjligheten att vara med och hjälpa både kommuner, privata vårdgivare och den enskilde brukaren. Här får du möjligheten att vara med och bidra till att vårdpersonalen kan fokusera på omsorg med fungerande teknik i bakgrunden.

• Vi arbetar med kontinuerlig verksamhetsutveckling och du kommer att leda ett team med främst projektledare och servicetekniker enligt företagets strategi och mål.

• Vi erbjuder möjlighet till hybridarbete ett par dagar i veckan.

• Givetvis ingår det en del förmåner vid anställning hos oss, vi berättar gärna mer om dem när vi hörs.

Vi granskar ansökningar regelbundet, så vänta inte

Vi bygger mångsidiga och inkluderande team och uppmanar ansökningar från alla som kan se sig själva arbeta med oss.

För att säkerställa att din personliga information är säker, tittar vi inte på några ansökningar som skickas via e-post eller post. Om du har några frågor om rollen eller processen, skicka ett e-postmeddelande till Mona Yusefi, Talent Acquisition Business Partner, på mona.yusefi@assaabloy.com, eller kontakta Martin Gustafsson, Head of Operations Senior Care Nordics på +46(0)10 -330 1516. Sista ansökningsdatum är 15/9-24.


Låt oss tillsammans skapa en tryggare och mer öppen värld!

För att få reda på mer om oss, besök www.assaabloy.com

www.phoniro.se

We are the ASSA ABLOY Group

Our people have made us the global leader in access solutions. In return, we open doors for them wherever they go. With nearly 61,000 colleagues in more than 70 different countries, we help billions of people experience a more open world. Our innovations make all sorts of spaces – physical and virtual – safer, more secure, and easier to access.

As an employer, we value results – not titles, or backgrounds. We empower our people to build their career around their aspirations and our ambitions – supporting them with regular feedback, training, and development opportunities. Our colleagues think broadly about where they can make the most impact, and we encourage them to grow their role locally, regionally, or even internationally.

As we welcome new people on board, it’s important to us to have diverse, inclusive teams, and we value different perspectives and experiences.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se