Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Area Sales Manager till NMC

Sista ansökningsdag
14 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Area Sales Manager till NMC


Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion? Trivs du i en innovativ miljö där du får utveckla långsiktiga affärsrelationer tillsammans med vår duktiga säljorganisation? Då kan denna roll på NMC Sverige AB vara något för dig!


Om tjänsten

Vi söker nu en Area Sales Manager, med uppdrag att säkerhetsställa en fortsatt tillväxt inom våra konkurrenskraftiga produktområden på den skandinaviska marknaden. Du kommer utveckla såväl befintliga som nya kunder inom våra olika segment, med fokus på byggbranschen. Genom konsultativa säljdialoger på digitala, men främst fysiska möten, hjälper du kunderna att hitta rätt produkt och lösning till rätt pris. Du sköter hela säljprocessen, från första kontakt och offerering till signerat avtal och löpande vidareutveckling. Du har tätt samarbete med säljare, säljsupport och kollegor på produktutvecklingsavdelningen. Att planera och delta i marknadsaktiviteter och mässor ingår också i rollen.

Du rapporterar till Hans Aspling, försäljningschef/VD, som beskriver tjänsten enligt nedan: "Som Area Sales Manager på NMC Sverige AB kommer du ingå i en organisation med ambitiösa, målinriktade och hjälpsamma kollegor där vårt agerande styrs av kvalitet- och kundfokus. Här får du mycket frihet under ansvar och som del i vår duktiga säljorganisation kommer du vara med i att driva företagets utveckling framåt!”

Du utgår ifrån arbetsplatsen i Getinge där både produktion och kontor finns. Några resenätter/månad förekommer, de flesta resor sker över dagen. Förutom trevliga kollegor erbjuder NMC dig en trygg anställning, tjänstebil enligt bilpolicy, kollektivavtal, friskvård 1 h/veckan på arbetstid, tillgång till gym, frukost, möjlighet till bonus m.m.


Om dig

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljning, gärna i kombination med eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har en vana av att arbeta med både befintliga och nya kunder och är bekväm med att driva egen försäljning, med eget budgetansvar. Du har god teknisk förståelse och tidigare erfarenhet från bygg och/eller VVS-branschen ses som meriterande.


Vi söker dig som är affärsorienterad, kommunikativ och duktig på att utveckla långsiktiga relationer. Du har ett starkt driv och brinner för att hitta rätt lösningar utifrån kundernas olika behov, både självständigt och tillsammans med teamet. Som person är du serviceminded, kreativ och har tålamod då vissa säljprocesser kan ta tid. Att själv planera dina kundbesök och logistik kring resor med allt vad det innebär är något du trivs med.

Körkort B, vana av att arbeta i affärssystem samt goda kunskaper i både svenska och engelska är krav för tjänsten.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om NMC

NMC är ett ledande internationellt och tillväxtorienterat företag som grundades 1950, som utvecklar, tillverkar och marknadsför syntetiska skumprodukter. Våra över 1 600 medarbetare på 25 platser över hela världen strävar efter att utveckla innovativa och tillförlitliga produkter av hög kvalitet som backas upp med kompletta servicepaket.

På NMC går ekonomiskt, socialt och miljömässigt ansvar hand i hand. Vi vill som familjeföretag se till
att vi kan hantera vad framtiden än har att erbjuda, och vi förlitar oss på beprövade och testade värderingar och framåtblickande reflektion för att upprätthålla vår starka ekonomiska ställning. NMC bidrar till att begränsa klimatförändringen på ett hållbart sätt och skydda miljön på flera nivåer samtidigt. Läs gärna mer på www.nmc-nomafoam.com/sv/

Kontaktuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bonli via 0736 84 77 73.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!