Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Resande Servicetekniker, Range Servant Halmstad

Sista ansökningsdag
02 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Äventyrslysten, lösningsorienterad och händig tekniker som söker ett varierande arbete. Kort version av den vi söker till en lång och rolig anställning. Hos Range Servant får du möjligheten att arbeta i framkant med service, underhåll och installationer både i Sverige och ibland runt om i världen. Med en kombination av teknisk utmaning, kundkontakt och produktutveckling blir du en nyckelspelare i vårt dynamiska eftermarknadsteam.

Redo för ett nytt äventyr? Välkommen med din ansökan.


Om företaget
Grundat i Halmstad, Sverige 1986, såg Range Servants grundare, Jordan Knez, ett behov av att förbättra utrustningen för golfindustrin. Med hållbarhet och hållbarhet som vägledande principer kombinerade han sin entusiasm för golf och teknisk expertis för att utveckla Sveriges första bollautomater, brickor och bollplockare. I början av 90-talet expanderade Range Servant till USA och utvecklade ett distributörsnätverk runt om i världen. Nu, 37 år senare, expanderar vi äntligen till Storbritannien med vårt eget företag. Range Servant hanterar nästan 10 miljarder bollar årligen och anses vara marknadsledande inom driving range-utrustning.

Vad erbjuder rollen?
Som servicetekniker på Range Servant erbjuds du ett väldigt varierande jobb. Din huvudsakliga uppgift är att hantera service, underhåll och installationer.

Ute hos kund ger du ett gott intryck och har möjligheten att sälja underhållsavtal, ny utrustning samt snappa upp idéer till vår utvecklingsavdelning. Det är ingen säljare vi söker men vem vill inte prata maskiner med en tekniker?

Under lågsäsong kommer du att ha hand om produktutbildningar åt våra partners, vara behjälplig i produktion och vara med att ta fram nya produkter samt utveckla befintliga. Du ingår i ett härligt eftermarknadsteam där du får möjlighet att lära dig nya unika produkter och en ny marknad.

Du arbetar i en trivsam miljö i produktionen i Halmstad samt ute på golfanläggningar, främst i Sverige men även i övriga världen (Europa och Asien). Resandet beräknas till ca 50 till 80 övernattningar. Resandet är intensivt under högsäsongen, som är från februari till oktober.


Vem är du?
Du är en social, stresstålig och lugn individ, som även är händig och lösningsorienterad. Då tjänsten innebär mycket fysiskt arbete ute på fältet är det viktigt med god fysik och hälsa. Tjänsten innebär frekventa resor i Sverige, Europa och ibland Asien vilket kräver flexibilitet i både sinne och privat schema.

* Givetvis är du noggrann och har sinne för detaljer.
* Erfarenhet av service- och reparationsarbete
* Intresse av mekanik och automation
* Kunskaper i ritningsläsning och förståelse av el-schema (felsökning, komponentkunskap)
* PLC-förståelse
* God svenska och engelska i tal och skrift
* B-körkort
* God datorvana


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 3 Oktober. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Anders Jansson på anders.jansson@effektiv.se

Sökord
Servicetekniker automation mekanik PLC ritningsläsning maskinteknik golfanläggning installationstekniker

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.