Hoppa till innehåll
21 Marketing logotyp

SEO-specialist till 21 Marketing!

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en erfaren SEO-specialist som är redo för en ny utmaning? Lockas du dessutom av en arbetsplats med framåtanda, kompetens i toppklass och trevliga kollegor? Sök då tjänsten som SEO-specialist hos 21 Marketing redan idag! Urval sker löpande.

Information om tjänsten
21 Marketing grundades år 2021, och år 1921 fick kvinnor rösträtt i Sverige, därav namnet 21 Marketing. De jobbar strategiskt, transparent och långsiktigt med digital marknadsföring, för att skapa så hög lönsamhet som möjligt för de företag de jobbar med. Teamet utgår från Halmstad och jobbar både med fysiska och digitala möten, då de samarbetar med företag runt om i landet och även utomlands.

Professionals Nord söker för 21 Marketings räkning en SEO-specialist. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos 21 Marketing. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och 21 Marketings önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Möjligheten att jobba på kontor och/eller på distans
  • Frihet under ansvar. Här är du med och påverkar din egen tid
  • Konkurrenskraftigt erbjudande
Arbetsuppgifter
Värdegrund är en viktig del av bolaget och 21 Marketings fokus ligger i att samarbeta med företag som jobbar för hållbarhet inom miljöperspektiv och jämställdhet. Som SEO-specialist hos 21 Marketing kommer dina arbetsuppgifter innebära att hantera företagets alla SEO-aktiviteter. Det är en kommunikativ roll där du arbetar mot kunder både nationellt och internationellt. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat:
  • Analysera, granska och implementera på deras kunders webbplatser genom sökmotoroptimering för att maximera organisk trafik
  • Skapa SEO-rapporter för att markera webbplatsers prestanda
  • Analysera data och fatta beslut för att skapa positiva SEO-effekter
  • Löpande kundkontakt
Vi söker dig som: har arbetat några år i rollen som SEO-specialist. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis SEO, marknadsföring eller dataanalys. Vidare har du god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig tydligt på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos 21 Marketing. Du är självgående, strukturerad men även flexibel och anpassningsbar. Vidare är du nyfiken, analytisk och gillar att hitta samband och mönster samtidigt som du levererar ett professionellt bemötande mot företagets kunder.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: 21 Marketing finns i Halmstad men i den här tjänsten kan du utgå från valfri ort
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#21-Marketing, #SEO-specialist, #Marketing
21 Marketing logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget grundades år 2021, och år 1921 fick kvinnor rösträtt i Sverige, därav namnet 21 Marketing. Vi fokuserar på att samarbeta med företag som jobbar för hållbarhet och jämställdhet. Vår process innefattar först en behovsanalys, sedan sätter vi upp marknadsföringen och optimerar den baserat på data. Även om magkänsla alltid är bra så utgår 21 Marketing enbart från tidigare data och analyser. Utöver det har vi regelbundna avstämningar och statistiksammanställningar med relevant och intressant data för att följa upp marknadsföring och diskutera strategier framåt. Goda samarbeten och kommunikation är högt prioriterat, och fokus ligger i att skapa lönsamhet, ta marknadsandelar och få ditt företag att växa med digital marknadsföring.