Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Vill du leda utvecklingsarbetet för en effektiv lokalförsörjning inom kommunal verksamhet? Trivs du i samverkan med andra, där du får ta tydligt ägandeskap för dina frågor? Då kanske du är Hallstahammars kommuns nya Lokalstrateg?

Enheten för ekonomi och upphandling ser fram emot att välkomna dig som vill arbeta för ändamålsenliga och kostnadseffektiva lokaler för kommunens verksamheter. Som Lokalstrateg arbetar du med strategisk planering för bättre lokalutnyttjande på både kort och lång sikt. Då kommunen äger merparten av sina lokaler kommer du att arbeta nära verksamheterna för att förstå deras behov och möta det på bästa sätt. Genom samverkan med kommunens strategigrupp och representanter hos den tekniska förvaltningen presenterar du beslutsunderlag i form av förslag på åtgärdsinsatser. Därför tror vi att du med fördel har vana av att arbeta inom politiskt styrd organisation sedan tidigare.

Här finns möjlighet till en omväxlande roll med strategisk höjd. Kanske ett nästa steg för dig som har vana av att självständigt driva dina projekt utifrån kunskap om fastigheter och lokalförsörjning? Vi söker dig som är nyfiken, ihärdig och lösningsorienterad. Som ser fram emot att undersöka om kommunen i det enskilda fallet bäst genomför en rockad mellan verksamheter, renoverar befintlig lokal, eller anskaffar en ny. Kanske har du till och med en bättre lösning att presentera?

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-07-31. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andrea Lindh andrea.lindh@randstad.se som är åter på plats 2024-07-29. 

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden

  • Leda och samordna kommunens lokalstrategiska arbete
  • Stödja förvaltningarna/nämnderna i framtagande av deras lokalbehovsplaner
  • Framtagande av kommunens lokalförsörjningsplan
  • Ta fram och presentera beslutsunderlag för lokalprojekt
  • Delta och leda projektgrupper för förstudier i ny- och ombyggnadsprojekt
  • Arbeta för ett kostnadseffektivt nyttjande av verksamheternas lokaler

Kvalifikationer

Krav:

  • Högskole-/ universitetsutbildning med inriktning mot fastighetsekonomi, samhällsbyggnad eller annan relevant inriktning, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom flerårig arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av lokalförsörjning eller fastighetsplanering med teknisk, juridisk eller fastighetsekonomisk inriktning
  • Erfarenhet av strategiskt arbete med fastigheter och lokaler
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete med projektledning
  • Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation

Om företaget

Hallstahammars kommun

Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög kvalitet. Vår vision är att vara en kommun där allt är enkelt och nära, där nytänkande och kreativitet är självklart. Givetvis visar vi ansvar och engagemang för att kunna skapa ett bättre samhälle och miljö för kommande generationer. Kort sagt ska du hitta det goda livet i storstadens närhet i Hallstahammars kommun oavsett om du bor här, driver företag, arbetar i kommunen eller bara är här på tillfälligt besök.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se