Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Fortum Waste Solutions söker nu en arbetsledare som vill vara med och bidra till de spännande rivningsprojekt vi har igång och som kommer framöver. Här kommer du få nyttja och utveckla dina kunskaper inom rivning!

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

Vi söker en engagerad och driven arbetsledare inom rivning som vill vara med och bidra till vårt företags framgång i Sverige. I den här rollen kommer du att samarbeta med vårt operativa team och underleverantörer för att säkerställa effektivitet och tillförlitlighet i våra projekt. Du kommer även att vara involverad i planering av projekt, hålla dig uppdaterad om ny teknik och ansvara för att dokumentera projektets framsteg.

Som arbetsledare inom rivning kommer du att leda genomförandet av olika rivningsprojekt. Du kommer att analysera, testa och utvärdera tekniska utmaningar för att säkerställa att varje projekt genomförs med precision och professionalism. Rollen innebär även att du ansvarar för att hantera nödvändiga certifikat och tillstånd på plats, samt att du kommer att resa och arbeta på olika platser runt om i Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Samarbeta med teamet och underleverantörer för att säkerställa effektivitet i projekten.
  • Planera och leda rivningsprojekt.
  • Hålla dig uppdaterad om ny teknik inom rivning och tillämpa den i arbetet.
  • Säkerställa att säkerhetsregler följs och hantera nödvändiga certifikat och tillstånd (t.ex. BAS-U, BAS-P, heta arbeten, asbestsanering).
  • Dokumentera projektens processer och resultat.
  • Resa till olika projektplatser runt om i Sverige och arbeta på plats under veckorna.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är målinriktad och samarbetsinriktad för att leda projekten och säkerställa gott resultat. Vidare är du dynamisk, anpassningar och kommunikativ för att lyckas i rollen.

 

Vi ser att du har:
  • Flera års erfarenhet inom rivningsbranschen med god teknisk kompetens.
  • Grundläggande kunskap om metoder, verktyg och säkerhetsföreskrifter inom rivning.
  • Certifikat som BAS-U, BAS-P, heta arbeten och asbestsanering är meriterande.
  • Möjlighet att resa och arbeta på plats under veckorna.

I och med att det är resor i tjänsten så är placeringsort valfri. Denna roll är säkerhetsklassad så innan anställning kommer man genomgå bakgrundskontroll, hälsokontroll och drogtest.
 

Om Fortum Waste Solutions AB

Fortum är ett nordiskt energiföretag. Vårt syfte är att ge kraft åt en värld där människor, företag och naturen utvecklas tillsammans. Vi är en av de kraftproducenter i Europa som har lägst koldioxidutsläpp och vi leds av högt ställda hållbarhetsmål. Vi producerar och levererar fossilfri el och vi hjälper industrier att fasa ut sina fossila bränslen och växa. Vår kärnverksamhet i Norden består av effektiv fossilfri kraftproduktion och pålitliga leveranser av el och värme till hushåll och företag. Vi vill vara en säker och inspirerande arbetsplats för våra ca 5 000 medarbetare. Fortums aktie är noterad på Nasdaq Helsinki. Vi är ett ledande energibolag inom ren energi | Fortum

 

Vi erbjuder dig

På Fortum tror vi på en bättre framtid och vill vara med och skapa den. Vår arbetsplats är vår trygga punkt, både fysiskt och mentalt. Du kommer att få utvecklas tillsammans med professionella kollegor, ges förtroende och utrymme att utmana dig själv. Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner, flexibla arbetstider samt distansarbete för att stötta din produktivitet, utveckling och välmående. För oss är det viktigt att bygga mångfaldiga team där alla känner sig inkluderade och behandlas lika. Du kan hitta mer information om vår kultur och våra förmåner Livet på Fortum | Fortum.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Pontus Andersson på 063-19 43 34 alternativt pontus.andersson@onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Fortum Waste Solutions AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.