Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Att jobba som planerare på AQ i Pålsboda erbjuder många varierande arbetsuppgifter och möjlighet att i omfattning själv påverka, planera och lägga upp sitt arbete. Du kommer att ha många olika kontakter, där du förväntas kommunicera internt inom företaget och externt med leverantörer och kunder. Ditt fokus kommer utöver kund- och tillverkningsorderhantering också att vara leveransbevakning samt inköp av material. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Planera den dagliga produktionen utifrån kundorder i våra körplaner.

- Kommunikation internt och externt med kunder och leverantörer.

- Orderhantering/administration av beställningar från kund.

- Inköp enligt uppgjorda avtal.

Vi ser gärna att du som söker är utbildad inom logistik/ekonomi eller teknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet med vana från produktionslogistik eller liknande. Du har en god teknisk förståelse, och har lätt för att kommunicera och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från arbete inom tillverkningsindustri samt i affärssystemet Monitor är meriterande.

AQ Special Sheet Metal AB erbjuder:

  • En viktig tjänst i en stabil koncern.
  • En spännande möjlighet att arbeta i en dynamisk och växande organisation.
  • En kompetensstark, fartfylld, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.
  • En företagskultur som uppmuntrar till eget ansvar, stor frihet och fokus på resultat.
  • En arbetsmiljö som präglas av gemenskap - Det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet!
  • Möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Om AQ Special Sheet Metal AB:

AQ Special Sheet Metal AB med verksamhet i Pålsboda och Lyrestad sysselsätter 125 personer och har en omsättning på ca 300 MSEK. Vi erbjuder industrialisering, tillverkning och avancerad montering av både plåtkomponenter och kompletta delsystem. Våra kunder finns inom automotive- och övrig industri

AQ Special Sheet Metal AB ingår i AQ-koncernen som är en av Sveriges ledande leverantörer av komponenter och system till krävande industrikunder. Koncernen har totalt ca 9 000 anställda och omsätter 9 miljarder. AQG har högsta kreditvärdighet AAA.

AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att vara en drivande kraft och utvecklas i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. dock senast 18 augusti. Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Lindström via e-post: fredrik.lindström@aqgroup.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se