Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hällefors-Hjulsjö församling söker en kyrkogårdsförman eftersom den nuvarande kommer att gå i pension våren 2025. Kyrkogårdsförmannen skall leda och fördela samt utveckla arbetet på våra kyrkogårdar. Delegerat arbetsmiljöansvar ingår, och att delta i det löpande arbetet. Vår nya medarbetare ska arbeta parallellt en tid med nuvarande tjänsteinnehavare.

Tjänsten innebär viss drift och underhåll av fastigheter samt drift och underhåll av den maskinpark som används i verksamheten.

Kyrkogårdarna är en kulturell och historisk miljö som kräver kunskap och gott omdöme vad gäller skötsel och omhändertagande. Dokumenterad kunskap/utbildning i grönyte- och trädgårdsskötsel är önskvärd.

Administration i form av kontakt med olika myndigheter, schemaläggning, upphandling och sedvanligt budget- och redovisningsansvar ingår i tjänsten.

Tjänstens innehavare skall bereda och föredra ärenden i församlingens kyrkoråd.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Provanställning under en tid av sex månader kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Eftersom tjänstens uppdrag är anknutet till Svenska kyrkan är medlemskap önskvärt. Arbetet ställer krav på goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och att vara serviceinriktad.

Svenska kyrkan i Hällefors-Hjulsjö församling ansvarar för begravningsverksamheten inom församlingen och har fyra kyrkogårdar, två kyrkor, två kapell och tre servicebyggnader.

Antal medarbetare är fem och till detta kommer säsongsanställda.

Hällefors-Hjulsjö församling kan erbjuda sökande en stimulerande och omväxlande tjänst i en organisation där det finns goda möjligheter att påverka och utveckla verksamheten i samråd med andra anställda och med stöd från församlingens kansli och förtroendevalda i olika frågeställningar.

Från 1 januari 2026 har begravningsverksamheten en ny huvudman i Noraskogs pastorat vilket kommer innebära förändringar i organisationen.

Välkommen med ansökningshandlingar, personligt brev, CV, löneanspråk samt referenser senast 2024-07-01 till:

hallefors.pastorat@svenskakyrkan.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se