Hoppa till innehåll

VÅRDARE TILL GRUPPBOSTAD LSS

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker nu en vårdare till gruppbostad Källgården i Hagfors kommun. På Källgården finns 5 lägenheter och är belägen i utkanten av de centrala delarna av Hagfors. Målgrupp på boendet är personer inom LSS. 

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi förutsätter att du som söker är engagerad, flexibel, ansvarsfull och lyhörd. Samarbetsförmåga, god kommunikation och relationsskapande inställning är viktiga egenskaper tillsammans med ett respektfullt och lugnt bemötande. Du arbetar i ett team och är med i utveckling av rutiner och arbetssätt i verksamheten. 

Omsorgen ska utgå från brukarens egna behov och förutsättningar. Arbetet kräver stor flexibilitet och du bör vara beredd att ändra arbetssätt utifrån olika situationer. Rollen som vårdare innebär att du stödjer och motiverar brukaren i allt det vardagliga. Arbetet innebär också till stor del omvårdande arbetsuppgifter. Vårt arbete vilar på en gemensam värdegrund, som bygger på tillit, respekt och trygghet.

Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Goda kunskaper i svenska språket krävs i både tal och skrift då arbetet även innefattar dokumentation.

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt natt. 

LÖN

Lön enligt avtal. 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 

Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 

Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se