Hoppa till innehåll

Undersköterska 100 % Bellmansgården demensenhet

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är redo att ta dig an ett roligt, utmanande och varierande arbete. Inom demensvård är det otroligt betydelsefullt att du har förmåga att jobba personcentrerat och kunna se varje individs behov. Att jobba med demensvård är ansvarsfullt och därför krävs stor samarbetsvilja från dig som medarbetare. På Bellmansgården hjälper vi de boende med det de själva behöver stöd i att utföra och vi stöttar dem att bibehålla sina resurser, exempel kan vara stöd i personlig hygien, förflyttningar och måltidsstöd. Som personal är det viktigt att lägga fokus på att låta de boende vara delaktiga i sin egen tillvaro och att kunna hitta deras möjligheter till en god livskvalitet.

 Du som söker tjänsten ska vara utbildad undersköterska, vidareutbildning inom demensvård är meriterande. Det är önskvärt att du har erfarenhet av demensvård. 

LÖN

  • Lön enligt avtal

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Tjänster tillsätts löpande

ARBETSPLATS Bellmansgården demensenhet

Bellmansgården ligger i Ekshärad och är ett boende med SÄBO- och demensenhet. Arbetsplatsen har en fantastisk miljö med utsikt över Klarälven och goda möjligheter till utevistelse på tillhörande område. Vi arbetar aktivt för en hög livskvalitet för de boende och erbjuder ofta varierande aktiviteter. 

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 

Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 

Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.

Vid anställning kan utdrag ur polisens belastningsregister komma att begäras.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (69 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se