Hoppa till innehåll

Personliga assistenter/vårdare till sommaren 2024

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Antal tjänster
15
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 

Vi söker 15 personliga assistenter till sommaren 2024. 

Som personlig assistent är du den enskildes förlängda arm i hemmet och i vardagslivet, du är lyhörd inför den enskildes behov och önskemål. 

Du är bekväm i att arbeta självständigt och att gemensamt med den enskilde planera vardagen och fritidsaktiviteter. Som personlig assistent finns det flera olika former av arbetstider, det förekommer bl. a. dygnsarbete, vaken natt, sovande natt med jour  vilket kan skapa större möjligheter till fler lediga dagar. 

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet och/eller utbildning från vård och omsorg är meriterande. 

Ditt uppdrag är att ge omvårdnad till enskilda utifrån deras egna behov och förutsättningar. I dina arbetsuppgifter ingår till exempel;

  • Hjälp vid förflyttningar och personlig hygien
  • Olika serviceinsatser
  • Medicinska arbetsuppgifter
  • Dokumentation 
  • Aktiviteter för att främja hälsa och en god social samvaro

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

EXTRA ERSÄTTNING- UPP TILL 10 000:- I BONUS

Tackar du ja till ett färdigt schema som är anpassat efter våra verksamheters behov, utan särskilda ledighetsönskemål och genomför arbetet under minst 6 veckor under veckorna 24 till 33 finns en extra ersättning du kan vara berättigad. 7200 kr för 6 veckor, 8400 kr för 7 veckor eller 10 000 kr för 8 veckor. Beloppet är baserat på att man arbetar 100 % och reduceras utifrån arbetad tjänstgöringsgrad. Dvs arbetar man 85 % i 8 veckor utgår en extra ersättning på 8500 kr. Ersättningen betalas ut i september månad efter uppföljning av arbetad tid. Vid sjukdom eller annan frånvaro utges inte den extra ersättningen. Mer information ges i kontakt med aktuell enhetschef. 

LÖN 

● Lön enligt avtal 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE 

Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 

ÖVRIGT 

Anställningen kommer att föregås av intervjuer och intervjuer sker löpande. 

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 

Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 

Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin. 

Vid anställning kan utdrag ur polisens belastningsregister komma att begäras.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se