Hoppa till innehåll

Föräldrakooperativet Bergatrollet söker en förskollärare/skolchef

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Föräldrakooperativet Bergatrollet söker en förskollärare/skolchef


ARBETSPLATS

Vår förskola och fritidshem ligger idylliskt beläget mitt i samhället Bergsäng, i gamla skolan, ca 10 km norr om Hagfors och 10 km söder om Ekshärad. Kooperativet består av två avdelningar, Solen för de större barnen och Månen för de mindre. På Bergatrollet arbetar idag personal med stor erfarenhet. En förskollärare, tre barnskötare och en köksansvarig. Vi söker nu en förskollärare/skolchef till Bergatrollet som vill bidra med sina erfarenheter, kunskaper samt engagemang och personlighet. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom pedagogisk verksamhet och ett intresse för barns lärande och utveckling.


Vi söker en engagerad och initiativtagande förskollärare med en god samarbetsförmåga och en vilja att lära. Du är lyhörd och flexibel och du har en god kommunikativ och empatisk förmåga. Som förskollärare planerar och genomför du arbetet med barnens behov i centrum. Du genomför uppföljningar samt arbetar för att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och styrelse.

Utöver detta har du även ansvar som skolchef. Tillsammans med ordförande säkerställer du att föreskrifter för utbildningen följs samt att det systematiska kvalitetsarbetet genomförs. Du ska även säkerställa kooperativets olika rutiner samt se till att läroplanen implementeras och genomförs.


KVALIFIKATIONER

Förskollärarutbildning/legitimerad förskollärare eller annan utbildning som anses vara relevant. Om du har personlig eller professionell erfarenhet av föräldrakooperativ är det också meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

LÖN

Individuell lönesättning


ÖVRIGT

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad 100%

Dagtid, tiderna kan komma att variera.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Tillträde enligt överenskommelse.


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se