Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Nyutexaminerad jurist till Härryda Kommun

Sista ansökningsdag
09 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som är engagerad, öppen för olika perspektiv och vill skapa lösningar som håller för kommande generationer. Härryda kommun finner du mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Tillsammans åstadkommer vi mer!



Om tjänsten

Välkommen till Härryda, en kommun som vågar! Här siktar vi mot att ha Sveriges bästa skolor och näringslivsklimat, omsorg av högsta kvalitet och attraktivt samhällsbyggande. Tillsammans är vi 3000 medarbetare som gör mötet med Härryda kommun enkelt. Med mod, nytänkande och handlingskraft inspirerar vi varandra och levererar service med kompetens och kvalitet. Härryda kommun har de fyra senaste åren placerat sig i topp i Dagens Samhälles årliga ranking av Årets superkommun. Du kommer bli en del av ett team med 4 jurister som alla har olika ansvarsområden samtidigt som du har många olika nätverk och kontaktytor.

Uppdraget är initialt ett tidsbegränsat konsultuppdrag på cirka 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetet är förlag på vardagar under kontorstider samt på plats på kommunhuset i Härryda.

Du erbjuds

  • Möjlighet att införskaffa erfarenhet inom juridiken efter avslutad utbildning.
  • Insikt i juridiken i en kommunalverksamhet.


Kvalifikationer
  • Har en godkänd eftergymnasialutbildning inom juridik.
  • Talar och skriver svenska & engelska flytande då det krävs i det dagliga arbetet.
  • Har en god datavana.

Det är meriterande om du har

  • God kunskap inom offentligrätt så som kommunalrätt och förvaltningsrätt.
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom annat juridiskt område.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ansvarstagande
  • Socialt självsäker
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se