Hoppa till innehåll

Arbetsledare städservice

Sista ansökningsdag
10 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". En fjällby i Härjedalen med ca 160 fast bosatta, närmare ett hundratal säsongsanställda och 10.000 bäddar. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning, både längd och alpint, med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h.

Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. I Lofsdalen får du oförglömliga minnen och upplevelser.

Destination Lofsdalen AB förmedlar stugor och lägenheter, driver turistinformation och marknadsför Lofsdalens många reseanledningar. Vi är ett team på 7 personer som jobbar året om med bokning, marknadsföring, fastighetsservice, städning och ekonomi. Under högsäsong har vi ett flertal extraanställda.

---

Destination Lofsdalen söker dig som är en ledare med stor detaljförmåga att planera. Under lågsäsong planerar och utför du tillsammans med ett mindre städteam städning av stugor och fjällhus vi hyr ut. Under högsäsong ägnas en större del av din arbetsvecka åt att planera, arbetsleda och kommunicera städuppdragen med ett stort antal extraanställda som du rekryterar.

Vi är ett litet team som hjälps åt. Alla jobbar mot samma mål - att göra våra gästers vistelse till den bästa.

För att passa i rollen behöver du gilla service och gästbemötande. Du behöver vara både noggrann, ansvarstagande, prestigelös och stresstålig. Vi är beroende av samarbete och det är därför viktigt att du är en flexibel lagspelare. Det är viktigt att du är social och duktig administrativt för att kunna planera och kommunicera det hundratal städ vi har på de största avrese-/ankomstdagarna.

Du har någon eller flera av dessa kvalifikationer och erfarenheter:

- Erfarenhet av arbetsledning

- Goda administrativa kunskaper

- Arbetat med städservice

Varaktighet: Heltid, tillsvidare

Arbetstider: dagtid måndag-söndag på rullande schema under högsäsonger (sommar & vinter), övrig tid främst måndag - fredag.

Lön: Enligt kollektivavtal

Ansökan:

Vi ser fram emot din ansökan!

I din ansökan vill vi se, personligt brev och CV.

Ange "Arbetsledare städservice" i ämnesraden. Vi önskar din ansökan senast den 10 oktober. Vi kallar på intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansökan tills dess att tjänsterna är tillsatta.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se