Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Depåchef till Vemdalen

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en Depåchef med ansvar för vår depå i Vemdalen. Ditt ansvar är att utveckla depån och se till att den har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark genom ett nära samarbete med distriktschef och säljare. Du arbetar med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. Du har ett personal-, budget- och resultatansvar.

Som Depåchef ansvarar du för att utveckla strukturen inom depån och se till att den har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark. Du ansvarar även för att löpande utveckla och förbättra verksamhetens arbetssätt och rutiner.

I rollen som Depåchef erbjuds du en varierad vardag där du kommer att jobba med allt ifrån skapandet/bibehållandet av kundrelationer till utveckling och uppföljning av verksamheten. I nära samarbete med ditt team, distriktschef, säljare och specialister arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden och säkerställa distriktets mål och resultatuppfyllnad. Som Depåchef får du tillgång till ett ovärderligt nätverk av erfarna kollegor att utbyta kunskap tillsammans med.

I rollen förväntas även att du vid akuta behov avlastar som innesäljare och hjälper till med enklare serviceuppdrag, som i sin tur innebär ett flexibelt, varierat och mycket intressant uppdrag.

Kvalifikationer
  • goda kunskaper i systemstöd och Officepaketet
  • goda språkkunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • B-körkort
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och att leda och utveckla personal, gärna från branschnära verksamhet.
  • Du har god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat.
  • Det är meriterande om du har produkt- och/eller branscherfarenhet, men inget krav.
I ditt ledarskap coachar och motiverar du dina medarbetare genom att vara öppen, visa tillit och stötta dem så att de växer och tar ansvar. Du visar vägen framåt på ett tydligt sätt och driver mot era gemensamma mål genom kommunikation, värme och självförtroende. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har lätt för att se helheten.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Jan Lambertsson på jan.lambertsson@cramo.com
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.