Hoppa till innehåll

Servitör/Servitris till Vemdalsfjällen

Sista ansökningsdag
11 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu behöver vi utöka teamet inför vintern och söker därför en erfaren servis! Meriterande om du besitter viss vinkunskap.

Vi söker dig som vill jobba med bra råvaror, lagad mat från grunden, personlig service och vill ha en riktigt kul vinter i fjällen! Vi ser gärna att du gillar att åka skidor.

Vi arbetar med bordsservering hela dagen och har en stor andel återkommande gäster. På Bräjks utgör alla i personalen en viktig kugge som tillsammans får det att flyta som ett välsmort maskineri!

Anställning: Nov - April

Lön: Efter överenskommelse

Vi har boende i Vemdalen by

Arbetsuppgifter

Sedvanliga serveringsuppgifter. Ett stort plus om du besitter erfarenhet från á la carte servering kvällstid. För den med erfarenhet finns möjlighet till hovmästartjänst.

Kvalifikationer

Du är en hungrig person som ser en god chans i att utvecklas i ett högt tempo. Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag samt att du både kan och vill dela med dig av dina kunskaper. Genom att dela erfarenheter och kunskaper utvecklas alla i teamet. Vi tror att du jobbat minst två år inom yrket. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.

Fördelar med att jobba på Bräjks

  • Vi har boende
  • Vi har ett bra pris på liftkort
  • Vi är medlemmar av Visita och HRF
  • Lön enligt överenskommelse
  • Restaurangen ligger mitt i skidbacken
  • Trevliga, lättsamma gäster på en aktiv semester
  • Härlig stammismiljö
  • Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen

Kort om Bräjks

Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter, gulasch och burgare. På eftermiddagen är det trubadur afterski alla dagar i veckan och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny samt fondue.

Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje.

Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide och har vid ett par tillfällen blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen. Vi är stolta delägare i Destination Vemdalen och brinner för att utveckla Vemdalen till en ännu bättre plats att bo, leva och verka på.

Trots att vi är en ganska liten krog med ca 120 sittplatser inne har vi ändå ett av destinationens största utbud på såväl mat som dryck. På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor.

Maila oss idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!

Med vänlig hälsning,

Joel & Pernilla Sjelin med team

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se