Hoppa till innehåll

Lärar och elevresurser

Publiceringsdatum
31 juli 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Potentia Education är en åk 4-9 skola i Bålsta med 210 elever. Skolan ligger centralt i Bålsta nära pendeltåg och bussar.

Vi eftersträvar en strukturerad verksamhet med stort fokus på relationer och trygghet. Vi har höga förväntningar på våra studiemotiverade elevers måluppfyllelse och vi eftersträvar att varje elev ska ges utrymme att lyckas utifrån sina förutsättningar.

Till läsåret 24/25 söker vi resurspersonen som förväntas stötta våra elever och personal i olika sammanhang. Det kan vara allt från rastaktiviteter till undervisningsstöd, alltid under ledning av lärare eller spec.pedagog.

Vi vill att du är social och lyhörd men framförallt att du har en kommunikativ förmåga. Du ska vara vara öppen för ungdomars olika behov och kunna lyssna in och vägleda våra elever.

Du ska tycka att det är roligt att umgås med ungdomar både under lektioner och raster. Du ska även besitta kunskaper i olika skolämnen och vi förväntar oss att du har en gymnasieexamen. Du kommer att arbeta tillsammans med en/flera lärare och du måste kunna hoppa in som vikarie vid t ex sjukdom. Vi ser gärna att du har erfarenhet från föreningslivet och kanske har arbetat som ledare inom idrotten eller liknande.

Förutom att hoppa in som vikarie och vara med eleverna på rasten så kan det förekomma uppgifter som extrahjälp till läraren, kopiera och rätta enklare elevarbeten m m.

Vi tillsätter tjänsterna terminsvis med möjlighet till förlängning för rätt person.

Sista ansökningsdag är den 11 aug och intervjuer mellan den 13-17 aug. Tillträde den 19 aug eller efter överenskommelse.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se