Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Business & Production Controller till globalt teknikbolag!

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du ekonom och vill ta nästa steg i din roll som Controller? Vi söker nu för vår kunds räkning en driven och analytisk person till en spännande roll på ett ledande företag. Ta chansen och sök redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en Business & Production Controller. Vår kund är ett globalt ledande teknikföretag med fokus på att utveckla marknadsledande teknologier. Tjänsten är primärt baserad i Västerås där resor till Stockholm förekommer.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under första tiden. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • En flexibel tjänst som främjar work-life balance
  • En tjänst i en internationell företagsmiljö, vilket ger en unik chans att utvecklas professionellt
  • En arbetsplats som värdesätter mångfald och strävar efter att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla medarbetare känner sig välkomna och respekterade
Arbetsuppgifter
Som Business & Production Controller hos vår kund kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa effektiv hantering och optimering av varulager samtidigt som du stöttar inköpsprocessen genom noggrann analys av ordrar och flöden. Du kommer att arbeta nära inköps-teamet för att förbättra inköpsstrategier samt utveckla företaget genom investeringsanalyser.

Tjänsten involverar även
  • Bokslutsrapportering, budgetering, resultat och prognoser
  • Att skapa produktkalkyler samt genomföra produktanalyser och uppföljningar
  • Genomföra Kvalitets - samt internkontroll
  • Hantera övriga ekonomirelaterade frågor
Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Innehar B-körkort
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som Controller.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP och Power BI.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du är en glad person som trivs att arbeta i grupp. Du är driven och är inte rädd för att ta egna initiativ.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås/Stockholm

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Linn Östin, linn.ostin@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!