Hoppa till innehåll

Ekonomihandläggare

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du jobba medekonomi och är en person som gillar att ha koll på detaljerna? Trivs du med att vara den som kollegorna räknar med för stöd och hjälp? Då kan du vara rätt person för rollen som ekonomhandläggare i vårt redovisningsteam. Vi erbjuder ett vikariat på tolv månader där du får chansen att bidra med din expertis från och med den 1 september. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vad kommer du att göra?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta administration och betalning av leverantörsfakturor för koncernens alla bolag. Du kommer ha mycket kontakt med medarbetare i organisationen för att hjälpa dem att kontera och hantera leverantörsfakturor på ett korrekt sätt och i rätt tid. Viss annan bokföring kommer också att ingå i rollen som ekonomihandläggare.

Rollen kommer också innefatta att vara delaktig vid upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut, där hanteringen av leverantörsfakturor är en viktig funktion för korrekta bokslut.

Är du den som kommer att göra det?

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom och har erfarenhet av en liknande roll där bokföring har varit en del av arbetsuppgifterna. Då digitalisering och automatisering är viktiga komponenter hos oss är det en förutsättning att du känner dig bekväm i olika systemmiljöer.

Som person är du självständig, ser vad som behöver göras och tar egna initiativ för att komma vidare med arbetet. Du gillar att skapa samarbete och vill vara en del av ett team med gemensamma mål. Du är strukturerad och ordningsam. Vidare är du en social person som är van att ta kontakt med andra och känner dig bekväm med att arbeta mot deadlines.

Vi ser att du har goda kunskaper inom bokföring och grundläggande kunskaper inom moms och skatt.

Vi är Svenska Spel

Svenska Spel är hela Sveriges spelbolag. Vi skapar hållbara och roliga spelupplevelser som bidrar till ett bättre Sverige. Genom spel som Triss, Stryktipset och Oddset ger vi våra fyra miljoner kunder spänning, glädje och drömmar. Våra spel är enkla och trygga och oavsett om man spelar online eller fysiskt, själv eller tillsammans med andra, så ska upplevelsen alltid vara positiv. Vi vill att fler ska spela hållbart hos oss och vår verksamhet ska bedrivas på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvarsfullt sätt. Varje år går överskottet till statskassan. Vi är Sveriges största idrottssponsor och investerar nära 300 miljoner kronor årligen i svensk idrott. Vi är modiga, nyfikna och strävar efter enkelhet i allt vi gör samt skapar resultat tillsammans.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är till en börjanett vikariat på 12 månader, med placering i Visby. Vår kollega ska vara föräldraledig, så det kan eventuellt finnas möjlighet att vikariatet sträcker sig under enlängre tid.Önskat startdatum är 1 september.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Jenny Blomér på jenny.blomer@svenskaspel.se alternativt på 010-120 32 24.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta teamta@svenskaspel.se

Vi tar jättegärna emot din ansökan så snart som möjligt, men då vi hoppas kunna hitta vår nya kollega innan det är dags att gå på semesterledighet så ser vi att du skickar in din ansökan senast 20/6.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (162 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se