Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
24 november 2024 (3 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.

Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder anpassat efter säsong. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har även en egen köksträdgård och ett växthus där vi odlar grönsaker och örter.

Nu söker vi en sous chef.

Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 november 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se