Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

HR PARTNER TILL DAFGÅRDS

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Brinner du för HR och vill vara med och forma Dafgårds HR-arbete för framtiden? Söker du nya utmaningar i ett företag där medarbetarna ses som den viktigaste tillgången? Dafgårds i Källby strävar efter att skapa en miljö där deras medarbetare kan blomstra och utvecklas och söker nu ytterligare en HR Partner som vill vara en nyckelspelare i deras team och bidra till deras fortsatta tillväxt och framgång.

Din vardag
Som HR Partner hos oss på Dafgårds kommer du jobba nära cheferna i vår produktionsorganisation med att utveckla, stödja och rådge dem inom en bred flora av HR-ämnen. Ena dagen håller du utbildning för att stärka ledar- eller medarbetarskapet, för att nästa dag jobba med den långsiktiga kompetensförsörjningen eller arbetsmiljöfrågor.

På Dafgårds tror vi på individens förmåga och inneboende potential och kommer därför att ha ett starkt fokus på utvecklande insatser av alla slag framåt. Det är här din kreativa sida och förmåga att sätta teori i praktik kommer in i bilden. Den närmaste tiden framåt ligger det ett stort fokus på att stärka medarbetardialogen, vare sig det handlar om medarbetarsamtalet, undersökningar eller att utveckla vardagssamtalet mellan ledare och medarbetare. Även kompetensområdet är högt prioriterat och utvecklas löpande, bland annat genom införande av toppmoderna HR-system.

Inom HR jobbar vi bland annat med:
  • Kompetensförsörjningsprocessen inkl rekrytering och utbildning
  • Arbetsmiljö och rehab
  • Arbetsrätt och kollektivavtal
  • Ersättningsmodeller och förmåner (Compensation & benefits)
  • Jämställdhet och mångfaldsfrågor
  • Employer branding och attraktivitet
  • Utveckling av ledar- och medarbetarskap
Du kommer till ett växande team bestående av HR-chef, två HR partners, två HR admin, en Kollektivavtals- och arbetsmiljöansvarig, en Arbetsmiljötekniker, samt en löneavdelning bestående av Lönechef och tre Löneadministratörer. Vi jobbar tätt tillsammans och sätter stort värde på den kollegiala relationen.

Vem är du?
Som person har du förmåga att arbeta långsiktigt och strategiskt, du är har en förmåga att omvandla teori till praktik. Du är driven och pedagogisk vilket gör att du har lätt att motivera andra. Utveckling lockar dig och du vill gärna lära dig nytt samt vara med och utveckla dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet för vårt team.

Krav:
  • Akademisk utbildning eller motsvarande på minst kandidatnivå inom personalvetenskap eller motsvarande område.
  • Flera års erfarenhet inom HR-arbete, företrädesvis i liknande roller.
  • Erfarenhet av rekryteringsverktyg.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Ledarutbildning eller motsvarande.
  • Erfarenhet från industriell verksamhet.
  • Förståelse och erfarenhet av arbetsmiljöarbete, arbetsrätt och kollektivavtal.
  • Erfarenhet från utvecklande HR, särskilt kompetensområdet.
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Dafgårds med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Dafgårds. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-08-13.

Om Dafgårds
Vi är familjeföretaget i Källby som vill laga god mat, hållbart och med glädje, till nöjda kunder över hela världen. Med över 4 miljarder i omsättning, en mycket stark ekonomi och fortsatt tillväxt i orten befinner vi oss i en spännande fas i företagets utveckling. Företaget har sen Gunnar Dafgård startade byggt sin framgång på att ligga i teknisk framkant och det är även strategin framåt. Läs mer om Dafgårds här.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.