Hoppa till innehåll

Projektledare Produktutveckling

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du intresserad av att ta fram en produkt från idé till verklighet? Vill du vara vår nästa nyckelspelare i att utveckla mat från liten till stor skala? Då tror vi att du passar perfekt i vårt produktteam!

Vi söker en engagerad projektledare som kommer att driva produktutvecklingsprojekt - från idé till färdig produkt. Hos oss kommer du att projektleda utvecklingen av helt nya produkter eller förbättra befintliga favoriter genom kedjan från provkök till produktion. Ett av våra mest spännande jobb om du frågar oss!

Du rapporterar till Produktchef och tjänsten är placerad i Källby.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare Produktutveckling kommer du att ansvara för att planera, organisera och leda projekt från start till slut. Du kommer att arbeta nära produktägare och produktutvecklare där du följer produkten från kalkyl genom hela produktionskedjan i vår fabrik här i Källby. Detta innebär att du tycker om bredden i att få projektet att rulla, att vara en skillad kommunikatör samt vara med i fabriken vid produktion.

Du coachar och stöttar dina projektmedlemmar och strävar efter en lärande atmosfär i teamet. Hur vi agerar och behandlar varandra är viktigt för oss. Vi ser därför att du givetvis har kollat in våra Källbyprinciper och att dessa stämmer överens med dina värderingar.

Du trivs i att leda team i en utvecklingsmiljö, organisera ditt arbete och hålla tidsplaner. Inte minst så vill du få fram en riktigt god produkt som marknaden längtar efter.

Hos oss i produktteamet får du:

  • En vecka där ingen dag är den andra lik. Variationen i arbetsuppgifter är stor och något du trivs med.
  • Många kontakter! Här jobbar du tillsammans med många olika människor, med olika kompetenser. Vi ser att du trivs med att bygga relationer och är tydlig i din kommunikation så att du får med alla på tåget.
  • En självständig roll där du lägger upp din tid efter projektets olika faser. Du gör din planering så som passar projektet och teamet bäst.

På Dafgårds älskar vi mat och vi tror att du gör detsamma. Vi lagar allt i vårt stora kök i Källby och du kommer att vara en del i att säkerställa att det smakar gott och uppfyller kundernas förväntningar.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi värdesätter utbildning, men absolut viktigast är att du har engagemang och rätt personliga egenskaper.

Vi söker dig som gillar att lösa problem och som är en god kommunikatör med förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Du behöver också kunna möta målsättningarna i projektet och hålla satt tidsplan.

I denna roll har du kontakt med många olika personer i verksamheten, därför är ledarskap en viktig del då vi jobbar tillsammans för att nå målet.

Det är meriterande om du har någon form av utbildning inom projektledning, alternativt att du har tidigare erfarenheter av livsmedelsproduktion eller att leda projekt i andra sammanhang.

Som Projektledare Produktutveckling hos oss på Dafgårds blir du en del av produktteamet som tillsammans arbetar för att skapa goda matupplevelser!

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "ansök här" i denna annons. Ansökningar som kommer in via brev eller e-mail tas tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vid eventuella frågor skicka gärna ett mejl till Produktchef, Marcus Henriksson: marcus.henriksson@dafgard.se

Vi kommer att påbörja rekryteringen så snart semestern är över.

Sista ansökningsdag: 11 augusti

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se