Hoppa till innehåll
Uhlmann Nordiska AB logotyp

Teknisk Säljare

Sista ansökningsdag
13 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Teknisk Säljare - Kickstarta din karriär hos Uhlmann Nordiska

Är du nyutexaminerad eller med några års erfarenhet och vill ta nästa steg inom teknisk försäljning? Har du ett intresse för teknik och vill utvecklas i en roll där du blir en specialist inom processutrustning och förpackningslösningar för läkemedel samt livsmedel? Då kan rollen som teknisk säljare hos oss vara möjligheten för dig! 

Uhlmann är en global aktör inom maskin- och processtekniska lösningar för läkemedelsindustrin. Vi säkerställer att stora volymer av världens läkemedel förpackas på ett kvalitativt sätt. Med över 2800 engagerade medarbetare världen över fokuserar vi på att förbättra hållbarhet och effektivitet i produktionsprocesser.

Om rollen
Vi på Uhlmann söker en engagerad och driven teknisk säljare som vill växa tillsammans med oss. Hos oss får du möjligheten att genomgå omfattande internutbildning för att bli en expert på våra högkvalitativa förpacknings- och processmaskiner. Som teknisk säljare arbetar du i nära samarbete med våra kunder för att förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar. Du stöttar våra Sales Managers i deras arbete med prospektering, offerthantering och marknadsföring. Inom kort kommer du att ha ansvar för din egen kundstock och dina egna projekt.

Även om vårt fokus ligger på läkemedelsbolag så får du även kartlägga nya branscher och potentiella kunder som har behov av våra kvalitativa produkter. Rollen som teknisk säljare passar dig som är i början av din karriär och vill bygga en långsiktig framtid inom teknisk försäljning. Du behöver inte ha lång erfarenhet - det viktigaste är att du har en grundläggande teknisk förståelse, ett utvecklat engagemang och ett stort intresse för att lära dig mer! 

Vi tror att du har följande erfarenhet och egenskaper

  • En utbildning inom teknik, automation, processteknik, kemiteknik eller liknande
  • Alternativt 1-3 års erfarenhet inom teknisk försäljning eller teknisk support
  • Utvecklad förmåga att bygga relationer med både kunder och kollegor
  • Intresse för att resa i tjänsten och upptäcka nya möjligheter inom branschen

Vad har Mats Jirblom, VD Uhlmann Nordic, att säga om företaget?

”Jag sätter alltid laget före jaget och lämnar stort utrymme för eget ansvar. Min dörr står ständigt öppen och mitt motto är att vi alla skall ha kul på jobbet. Har vi det mår vi alla bra, kunder, ägare samt vi själva och våra familjer. Om vi har kul så följer även resultat med. Laganda, självreflektion och egen drivkraft är viktigt för att våra kunder skall känna att vi tillför mervärde för dem och vi skall gilla affären.”

Vad vi erbjuder

  • En spännande roll av trainee-karaktär, där du får omfattande utbildning och stöttning för att bli specialist
  • Möjlighet att arbeta med högteknologiska lösningar i en mycket expansiv bransch
  • Ett socialt och utvecklande arbete där din personlighet och ambition är lika viktig som din tekniska bakgrund
  • Konkurrenskraftiga villkor och vi ser långsiktighet i vårt samarbete

Placering i Göteborg, med resor som en naturlig del av tjänsten. 

Vem passar för rollen?
För rollen som teknisk säljare söker vi dig som är nyfiken, driven och har en vilja att växa inom teknisk försäljning. Du gillar att arbeta teambaserat. Din tekniska utbildning eller kortare yrkeserfarenhet ger dig grunden för att lyckas - vi ser till att du får den utbildning och stöttning du behöver för att bli framgångsrik hos oss. Låter det här som ditt nästa steg? 

Ansök redan idag och bli en del av Uhlmann Nordiska!  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Christopher Thorstrand. Du når Christopher på 08-51481641.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Redan 1999 tillkom Uhlmann Nordiska som ett helägt dotterbolag till familjeägda tyska Uhlmann Group, nu i tredje generationen, idag med mer än 2800 anställda och omsättning på ca 5 miljarder. I över 70 år har vi varit marknadsledande tillverkare av förpackningsmaskiner till läkemedelsindustrin globalt i fortsatt stark tillväxt. Inom Uhlmann Group finns också bolagen Koch, Cremer, Wonder och Axito. Tillsammans med våra andra samarbetspartners, Bausch + Ströbel och Glatt , erbjuder vi våra kunder bästa möjliga process- och förpackningslösningar. Uhlmann Nordiska ansvarar för försäljning och service i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island och de Baltiska länderna. 

Läs mer på www.uhlmann-nordiska.se eller www.uhlmann.de.

Uhlmann Nordiska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup