Hoppa till innehåll
Scandkran AB logotyp

Servicetekniker Sökes!

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jonathan Mansson
Email
Arbetsbeskrivning:
Du kommer att utföra service och reparationer på Hoeflons minikranar, inklusive montage, akuta reparationer och förebyggande underhåll. Arbetet sker både hos kunden och på vår anläggning. Du kommer att vara en del av ett teknikerteam som samarbetar och hjälper varandra samt bidrar till utvecklingen av arbetsuppgifter och verksamheten. Vi säkerställer att du får nödvändig utbildning inom Hoeflons minikranar för att kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med erfarenhet som servicetekniker/mekaniker inom maskinbranschen och kunskap inom el, teknik och helst hydraulik. Meriterande är erfarenhet av minikranar, mobilkranar eller tunga fordon samt B-körkort, goda kunskaper i svenska och engelska samt datorkunskaper. Som person är du strukturerad, kreativ, lösningsorienterad och serviceinriktad med förmåga att skapa förtroendefulla relationer med kunder.

Krav:
  • Erfarenhet som servicetekniker/mekaniker inom maskinbranschen
  • Goda kunskaper inom el, teknik och helst hydraulik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort (BE mediterande)
Meriterande: Erfarenhet av minikranar, mobilkranar, entreprenadmaskiner eller tunga fordon

Övrig Information:
  • Tillsvidareanställning på heltid med tillämpad provanställning
  • Arbetstider: dagtid
  • Placering: Göteborg
  • Arbetsområde: Sverige
Genom att bli en del av vårt team på Scandkran i Göteborg kan du vara med och forma en spännande framtid inom mini- och mobilar och service, samtidigt som du erbjuds utvecklingsmöjligheter och en trygg arbetsmiljö.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team av dedikerade och kompetenta medarbetare!
Scandkran AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scandkran strävar efter att göra livet med Hoeflons minikranar enklare, effektivare och mer hållbart. Vi expanderar nu vårt team i Göteborg och söker kvalificerade servicetekniker/kranmekaniker för vår kommande anläggning. Hos oss erbjuds du kontinuerlig utbildning inom Hoeflons varumärke och en möjlighet att utvecklas i en trygg, stabil och marknadsledande organisation.