Hoppa till innehåll
PS Finance Group logotyp

Spontanansökan

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Varför vänta på drömjobbet när du kan skapa det själv? Sänd in din spontanansökan och öppna dörrarna till nya möjligheter!

På PS Finance Group kastar vi oss in i en spännande tillväxtresa och vår ambition är tydlig: Vi vill ha fler passionerade individer som är redo att bli en del av vårt fantastiska team! Även om vi inte har den exakta tjänsten du söker just nu, så vill vi höra från dig.

Vad är det som gör oss speciella?

Vårt härliga kontor vid Science Park på Lindholmen i Göteborg är en plats där 50 engagerade kollegor jobbar tillsammans med expertis inom områden som inkasso, ekonomi, IT, juridik och försäljning. PS Finance Group är Nordens främsta specialister på avancerad B2B-inkasso och levererar kvalificerade krav- och inkassotjänster till företag i hela Norden. Vi är branschledande och det är något vi är stolta över!

Vad kan du förvänta dig av att vara en del av oss?

Vi är inte bara ett företag, vi är ett lag. Som ett växande bolag sätter vi hög kompetens och personlig utveckling i centrum. Vi är dedikerade till att bygga en personlig relation med varje medlem i våra team. Här kan du förvänta dig en konkurrenskraftig lön, bonusmöjligheter, flexibla arbetstider, generös semester, samt förmåner som inkluderar pensionsavsättning och friskvårdsbidrag. Vår arbetskultur är präglad av öppenhet, samarbete och framförallt att ha roligt både på och utanför kontoret.

Vi ser till att det finns gott om kaffe, läsk, mellanmål och frukt tillgängligt varje dag. Vi kickstartar veckan med gemensam frukost på måndagar, avslutar den med fredagsfika och styr ofta riktigt roliga AWs. Vi älskar att göra saker tillsammans och om du gillar att röra på dig, är du mer än välkommen att haka på våra regelbundna friskvårdsaktiviteter!

Så, om du är redo att vara en del av vår inspirerande resa och ta nästa steg i din karriär, skicka in din spontanansökan till oss. Tillsammans kan vi skapa något riktigt stort!
PS Finance Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren