Hoppa till innehåll
PS Finance Group logotyp

Bolagsjurist

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Hos oss på PS Finance Group väntar en spännande resa i ett snabbväxande bolag, där vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter gemensam framgång. Vi söker nu en driven bolagsjurist som vill vara med och forma framtiden med oss. Här får du chansen att arbeta i ett företag som värderar engagemang, det personliga bemötandet och att rätt ska vara rätt!

Om PS

Vi är Sveriges främsta specialister på inkasso och erbjuder våra tjänster inom hela Norden. Vi har gedigen branscherfarenhet inom inkasso, fakturering och juridik och är ett av Sveriges tio största fordringshanteringsföretag. Vår affärsidé är att med skräddarsydda lösningar hjälpa våra kunder öka sin lönsamhet genom snabbare kassaflöden.

Din roll som bolagsjurist

Som bolagsjurist kommer du att få en nyckelroll i bolagets fortsatta utveckling och ansvara för en betydande del av PS dagliga juridiska arbete. Du får chansen att självständigt hantera skiftande ärenden inom en rad olika verksamhetsområden, från regulatoriska frågor till bolagsformalia och avtalshantering. Du får möjlighet att vara i framkant när det gäller att säkerställa vår efterlevnad av lagar och regler. Dessutom kommer du att vara vår kontaktperson gentemot myndigheter såsom Finansinspektionen och IMY.

Som bolagsjurist kommer du att stödja PS verksamhet, men också agera juridisk rådgivare för andra bolag inom Confirma Software-koncernen, där PS verkar. Du kommer hålla internutbildningar inom de regulatoriska områdena som du ansvarar för. Ditt arbete spelar en avgörande roll för att säkerställa att vi upprätthåller högsta standard i våra affärsrelationer och regelefterlevnad.

Du kommer att rapportera direkt till PS Finance Groups VD.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
 • Juristexamen och minst tre års erfarenhet av att arbeta med bank- och finansieringsfrågor, antingen från konsultbyrå eller företag.
 • Erfarenhet av bolagsrättsliga frågor, dataskyddsfrågor (GDPR), avtalsskrivning, avtalsgranskning och compliance. Då PS verksamhet lyder under Finansinspektionens tillsyn är det en fördel om du även har erfarenhet av att jobba med finansiella regelverk och krav, samt tillståndsfrågor.
 • Hög analytisk kompetens med förmåga att se till helhetsbilden.
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.
Vi ser även att du gillar att arbeta självständigt med hög integritet. Du är ambitiös och driven, samtidigt som du är prestigelös och öppen för nya utmaningar. Du har en stark samarbetsförmåga och en vilja att bidra till vårt gemensamma mål - att fortsätta växa hållbart och med god kvalitet. Att finna lösningar är din naturliga inställning till problem och du trivs i en serviceinriktad och entreprenöriell miljö i tillväxt. Din nyfikenhet och sociala kompetens gör att du trivs med att ha många kontaktytor både internt och externt. Vi arbetar i en snabbt föränderlig miljö, vilket du anpassar dig till med lätthet.

Vad erbjuder vi?

Vi är över 50 medarbetare som jobbar i en driven och värdestyrd organisation där beslutsvägarna är korta. Vi ser våra medarbetare som möjliggörare och vår viktigaste resurs. PS är inte bara en fantastisk arbetsplats, det är en möjlighet att vara en del av en aktiv och härlig kultur på ett framgångsrikt tillväxtbolag!

Vi erbjuder:
 • En unik möjlighet att utforma och driva bolagsjuridiken inom PS och Confirma Software framåt
 • En vänlig och stödjande arbetsmiljö som främjar kompetensutveckling
 • Utmanande och varierande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att växa
 • Tillfälle att utveckla din egen karriär i en dynamisk och expansiv organisation
 • Dedikerade kollegor att samarbeta med
 • Flexibilitet och hemarbete en dag i veckan
 • Gemensamma AWs och friskvårdsaktiviteter
 • Bra förmånspaket med högt friskvårdsbidrag, sjukförsäkring, pensionsavsättning, bonus och mycket mer!
Är du intresserad? Sök redan idag och bli en viktig del i vårt team!

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Du skickar din ansökan genom att klicka på knappen "ANSÖK". Sista ansökningsdag är 2 juni 2024.
 • Start: 2 september eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%
 • Placering: Lindholmen, Göteborg
Har du frågor om tjänsten? Kontakta PS Finance Groups VD, Christer Eriksson på christer.eriksson@psfinancegroup.com eller 0735-206655.

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller andra frågor? Kontakta Belinda Bergman, People and Culture Partner på PS Finance Group, på belinda.bergman@psfinancegroup.com eller 0735-206684.

Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Skicka din ansökan via ansökningsknappen. Vi ser fram emot din ansökan!
PS Finance Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juli 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren