Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Testingenjör till ett ledande företag inom fordonsbranschen!

Ansök nu
Är du en engagerad och driven ingenjör med ett genuint intresse för teknik och testning? Vill du arbeta i en utvecklande roll där du är spindeln i nätet mellan företaget och dess kunder? Just nu söker vi dig som är nyexaminerad ingenjör till ett växande och ledande företag inom fordonsbranschen!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Som Testingenjör hos vår kund arbetar du i en bred och varierande roll där du ingår i ett team om 19 personer. För att lyckas i rollen som Testingenjör är det viktigt att vara engagerad, ödmjuk och ha god förmåga att samarbeta både i team och självständigt. Vidare är du en initiativtagande, ansvarsfull och kommunikativ person. Då du kommer ha kollegor från olika delar av världen, förväntas det att du har flytande kunskaper i det engelska språket i tal och skrift.

Arbetsuppgifter
I rollen som Testingenjör behöver du vara trygg och bekväm med förekomsten av resor då tjänsten innebär att du kontinuerligt reser runt i Sverige för att genomföra testning på plats hos kund. Ditt fokus kommer vara att testa flera delar av produkten, där till exempel ljud, vibration eller mjukvara är förekommande. Vidare kommer du att vara spindeln i nätet mellan kunder, ditt eget och andra team, där du kommunicerar data och testresultat på ett tydligt och kommunikativt sätt.

För denna roll förväntas det att du har en god förmåga att kommunicera med människor på engelska samt dela kunskap inom gruppen och med andra team. Du har dessutom en förmåga att planera huruvida testerna skall genomföras, samt en analytisk förmåga att kunna göra en första analys av provresultaten. När väl du är bekväm i rollen kommer tjänsten att erbjuda dig frihet under ansvar, där du på egen hand planerar ditt arbeta utifrån deadlines.

Vi söker dig som
  • Har en kandidatexamen och/ eller masterexamen inom Mekatronik, Elektronik, Maskin eller motsvarande.
  • Har obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift.
Om du har tidigare arbetslivserfarenhet eller läst kurser inom Automotiven eller om du besitter ett C-körkort är det starkt meriterande för tjänsten, men inget krav.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!