Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

TA-projektör TA-gruppen

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Har du erfarenhet av att arbeta med trafikanordningar (TA)? Nu behöver vi på Peab Anläggning stärka upp vårt team i Göteborg med driven och engagerad ledare.

Vårt uppdrag är att underhålla och sköter om stora delar av Sveriges vägar och anläggningar. Vi utför bland annat trafikomläggningar, projekterar TA-planer, hyr ut TA-material, trafikanordningsansvar ansöker om tillstånd och TMA-skydd. Våra kunder är kommuner, Trafikverket och privata aktörer.

Din roll:
Som projektledare hos oss ansvarar du över dina egna kunder och driver dina egna projekt från början till slut. Du arbetar med kalkylering, projektering av TA-plan, planering & utförande samt uppföljning av projektet. I ditt dagliga arbete har du alltid en nära dialog med våra kunder, vilket kräver att du har god social kompetens och lätt för att samarbeta. Som projektledare hos oss är av vikt att du trivs och drivs av att alltid tillgodose deras önskemål och behov kopplat till trafikanordningar, utefter de krav och regler som är fastställda av kommun eller myndighet.

Vidare ser vi att du är ett föredöme som ledare och har en sund ledarskapsstil, vilket bedrivs både ute i fält men också genom digitala system. Hos oss på Peab finns stor möjlighet till personlig utveckling genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.

Krav:
Du har några års dokumenterad erfarenhet av arbete med trafikanordningar. Vårt koncernspråk är svenska och det är viktigt att du både förstår och kan göra dig förstådd i tal och skrift. B-körkort ett krav för tjänsten samt goda administrativa kunskaper.

Vidare ser vi att du har följande utbildningar:
- Arbete på väg (APV): 1.1 - 1.3

Meriterande:
Erfarenhet av projektering av TA-planer i antingen systemet AutoCad eller Bluebeam samt följande utbildningar inom Arbete på väg; 2.1, 2.2, 2.3, 3.0.

Övrigt:
Vi vill att du noterar att resor i tjänst samt beredskap förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Kontakt:
Ulf Stålborg, Arbetschef.
Mobil: 073-337 36 14

Maroan El Ali, Platschef.
Mobil: 072-533 44 10

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.