Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Anbudskoordinator

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vi söker nu en engagerad anbudskoordinator som vill vara en del av vårt dynamiska team som arbetar med stora infrastrukturprojekt i Göteborg och Mellansverige. Här är din chans att vara med och forma framtidens samhällsbyggnad!

Är du en mästare på att formulera övertygande texter och har en passion för byggbranschen? Drivs du av att arbeta i en personlig och jordnära miljö där det finns stort utrymme för utveckling. Vill du jobba i ett företag med starka värderingar och en strävan efter att vara pålitliga i allt vi gör? Då kommer du att trivas i rollen som anbudskoordinator hos oss.

Om oss:

Vi är en framstående enhet inom Peab som arbetar med större infrastruktursatsningar. Projekten innefattar bland annat återställandet av skredet vid E6 i Stenungsund, renoveringen av Tingstadstunneln i Göteborg samt tre omfattande projekt i Västlänken Göteborg: Olskroken Planskildhet, Lärje uppställningsspår samt Haga Rosenlund. Vi är specialiserade inom områdena väg, järnväg samt öppningsbara broar men bygger också hamnar, reningsverk och just nu en provbana för lastbilar i Södertälje. Tyngdpunkten i verksamheten ligger på stora komplexa infrastruktursatsningar. Marknaden för denna typ av projekt är mycket god och det finns många otroligt intressanta projekt som vi är intresserade av att lämna anbud på i framtiden. Det är här du som anbudskoordinator kommer att vara en central resurs för oss!

Om rollen:

Som anbudskoordinator kommer du att spela en central roll i våra infrastrukturprojekt. När vi har beslutat om att lämna anbud på ett jobb sätter vi alltid ihop ett anbudsteam där du som koordinator är en självklar teammedlem. Det är du som håller ihop gruppens arbete och samordnar de aktiviteter som leder fram till färdigt anbud. I anbudsteamet ingår produktionspersonal med stor teknisk kompetens och kunskap om byggprocessen. Du stärker teamet genom din kompetens att sätta ihop ett säljande material och se till helheten i anbudet samt översätta vår kompetens till något som kunden förstår och eftersöker.

Du kommer att ansvara för att:

  • Samordna och administrera anbudsförfrågningar och upphandlingar.
  • Bistå i att skriva vinnande anbudstexter, layouta grafiskt material och förbereda generellt säljmaterial.
  • Säkerställa att våra anbud är välstrukturerade, tydliga och övertygande.
  • Uppdatera projektblad och Cv:n.
  • Arbeta nära anbudsledare, projektchefer, kalkylingenjörer och andra teammedlemmar för att samla in och presentera relevant information.
  • Öka vår träffsäkerhet vad gäller att presentera våra anbud på ett professionellt och övertygande sätt för kunden
  • Bidra till att utveckla våra anbudsprocesser för att öka vår framgångsgrad.
  • Tillsammans med arbetschef delta i tidiga marknadsdialoger med kund

Vi söker dig som:

  • Har utmärkt skriftlig förmåga och kan formulera komplex information på ett lättförståeligt sätt.
  • Erfarenhet av anbudsarbete inom byggbranschen (meriterande)
  • Är noggrann, strukturerad och har en stark känsla för detaljer.
  • Trivs med att arbeta både självständigt och i team.
  • Känner dig bekväm med att coacha andra i att presentera anbud inför kund.
  • Delar våra värderingar och vill bidra till en positiv och utvecklande arbetsmiljö.
  • Har B-körkort.
  • Kan uttrycka dig mycket väl på svenska i både tal och skrift.
  • Kan uttrycka dig obehindrat på Engelska i tal och skrift (meriterande)
  • Framförallt har möjlighet att utgå ifrån Göteborg eller Trollhättan, andra orter kan vara aktuella då Peab har kontor på flera orter i väst och Mellansverige

Ansökan:

Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du är rätt person för rollen som anbudskoordinator hos oss. Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdag är 2024-08-31.

Kontakt:

För frågor om tjänsten, kontakta Arbetschefen Anders Nykvist, anders.nykvist@peab.se, 0733-37 37 23 eller HR-partner Mia Makwar Mellbin, mia.mellbin@peab.se, 0733-37 18 90.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.