Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Marketing Coordinator till Sejfa // Göteborg

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Oddwork Sweden AB
Telefon
Ansök nu
Är du en fena på marknadsföring och på att bygga framgångsrika partnerskap? I så fall har du kommit helt rätt! Med vårt nya bolag Supersejf AB, som drivits fram av innovationsbolaget Lfant, har vi tillsammans med en rad externa partners och ägarbolagen Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, Länsförsäkringar Stockholm, Länsförsäkringar Östgöta, Länsförsäkringar Älvsborg, samt Länsförsäkringar Halland, Länsförsäkringar Värmland och Länsförsäkringar Uppsala tagit fram ett Fighter Brand och en ny digital satsning - framtidens försäkringslösning Sejfa. Nu söker vi dig som vill ta del av vår spännande utvecklingsresa och bidra med dina erfarenheter för att sätta vårt varumärke på kartan!

Om din nya roll
Till vår digitala satsning söker vi nu dig som är redo att driva affärer och ta Sejfa till nästa fas. Sejfa är vårt Fighter Brand och nya digitala tjänst inom försäkring som riktar sig till unga vuxna och digitala consumers. Med siktet inställt på att ta position på marknaden och möta denna nischade målgrupp, behöver vi nu dig och ditt entreprenörsdrivna sinne!

I rollen som Marketing Coordinator kommer du att ta ett helhetsgrepp kring våra partnerskap samt både digitala och fysiska närvaro på partnerplattformar för att stärka vårt brand på marknaden. Från strategiska till operativa uppgifter - du möter dagen som den kommer och behöver inga tydliga ramar för att driva framåt. Om det så handlar om att förhandla partneravtal med en större aktör, delta på mässor eller att själv spika upp affischer på stan inför ett event - du är här för att lösa det som kommer i din väg och trivs bäst i en roll med lite ojämna kanter.

Det här har du med dig:
  • Ca 5 års erfarenhet av att ha arbetat inom digital marknadsföring
  • Du har erfarenheter från en affärsutvecklande roll med fokus på partnerskap
  • Goda kommunikationskunskaper, med en lättsam framtoning och förmåga att knyta nya kontakter
  • Du är vass på förhandling
  • Meriterande med erfarenhet av marknadsföring i försäkringsbranschen eller Insuretech
Är du vår nästa kollega?
Tillsammans med våra partners, ägare och moderbolag är vi en organisation med skarp kunskap och dörren till framtidens innovation och utveckling inom försäkring och bank. Just detta är en av USP:arna i vår setup - att kunna driva strax 'utanför' med mindre legacy, men med Länsförsäkringars många styrkor i ryggen. Vi vill att våra kunder ska möta dagen med en känsla av enkelhet och trygghet, och med samma prestigelösa oräddhet vill vi att du kliver in i vår kreativa miljö innan löven börjar falla! Är du redo? Klart du är redo!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan

KONTAKT: felicia.alves@oddwork.se (för frågor, ej ansökningar)

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren