Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker en administrativ lagerarbetare till Christian Berner!

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Christian Berners vision är att skapa innovativa tekniska lösningar för ett hållbart samhälle. De arbetar med produkter av plast som produceras efter kunders önskemål med hjälp av maskiner. Produkterna kan exempelvis användas för att minska vibrationer och buller, eller användas i byggnader för att öka stabiliteten.

Tjänstebeskrivning
I din roll kommer du arbeta med varierade arbetsuppgifter inom lager, men även med administrativa arbetsuppgifter. Du kommer tillhöra ett team på 5 personer.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara:

* Lossa och lasta gods
* Plocka varor
* Köra truck (motviktstruck, höglyftande åkstaplare och skjutstativtruck)
* Transporthantering såsom fraktbokningar
* Administration såsom tullhantering

Tillsammans i teamet jobbar ni även löpande med lageroptimering, inventering samt utveckling och förbättring.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från varierade arbetsuppgifter inom lager. Du behöver vidare ha erfarenhet av att jobba med transport, fraktbokningar och emballage.

Du behöver ha truckkort B, och gärna tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck, höglyftande åkstaplare och skjutstativtruck.

Då du är i kontakt med många personer över telefon såväl som mail behöver du vara serviceminded och ha god kommunikationsförmåga. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska.

Som person ser vi att du:
* Trivs med att jobba i en mindre grupp
* Är van vid varierat arbete och att snabbt växla mellan uppgifter
* Är datorvan och tekniskt lagd. Det är starkt meriterande om du tidigare har erfarenhet av systemet nShift och Oracle NetSuite


Låter det intressant?
Då är du varmt välkommen med din ansökan. Denna tjänst har start efter sommaren, och du kommer bli anställd som konsult hos NearYou men jobba hos vår kund Christian Berner. Efter 6 månader har du goda möjligheter att bli överrekryterad.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.