Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Organisationskonsult till spännande kund i centrala Göteborg

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Julia Järvholm
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren organisationskonsult till ett riktigt spännande och intressant uppdrag på cirka tre månader. Uppdraget innebär att genomföra en omfattande genomlysning av arbetssätt, processer och organisation inom Financial Analysis Service (FAS). FAS hanterar lön, redovisning och controlling för cirka 80 av kundens butiker i Sverige.

Syftet med uppdraget är att skapa en gemensam plattform som styrgruppen sedan ska använda för att fatta beslut om leverans, organisation/resurser och övriga ramar för FAS. Uppdraget syftar även till att identifiera möjliga effektiviseringar av arbetssätt och system.

Uppdraget är en del av ett större projekt som utvärderar och sätter ramarna för FAS som helhet. Projektet involverar både lokal och regional nivå, där Sverige utgör den lokala nivån och norra Europa-regionen den regionala.

Organisationen är delvis integrerad i den svenska supportorganisationen med specifika team för lön, redovisning och controlling. Du kommer att arbeta nära en styrgrupp bestående av Head of HR, Head of Finance, Teamlead Payroll, Accounting Manager samt Commercial Finance Manager.

Vem söker vi till denna tjänst?
Till denna tjänst söker vi dig som har arbetat som organisationskonsult tidigare, och har gjort liknande projekt med goda resultat. För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper inom såväl redovisning som lön, och känner dig trygg i att arbeta med denna typ av uppdrag.

Din ansökan
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos Jurek men arbeta ute hos vår trevliga kund med kontor i centrala Göteborg. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail med hänvisning till GDPR.

Välkommen att skicka in din ansökan för detta spännande och utvecklande konsultuppdrag!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.