Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Hållbarhetskoordinator till GLC, Göteborg

Sista ansökningsdag
14 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som Hållbarhetskoordinator är du en del i att utveckla och förbättra hållbarhetsarbetet genom diverse revisioner, lagbevakning, uppföljning av rutiner och policys samt involverad i planeringen av utbildningar för delägare, chaufförer och personal. Du spelar också en viktig roll i vår digitaliseringsresa och kommer att arbeta mycket med frågor kring miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Du rapporterar till Hållbarhetsansvarig och blir en viktig del av teamet.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:
  • Delaktig i interna och externa revisioner
  • Leda analys- och förbättringsmöten
  • Delaktig i planeringen av utbildningar och utveckla digitala lösningar
  • Medverka till att säkerställa så GLC följer ISO-standarder (9001 & 14 001)
  • Medlem i arbetsgruppen gällande hållbarhetsrapportering (CSRD)
Vi söker dig med några års erfarenhet av hållbarhets- och revisionsarbete, gärna inom transport, logistik eller anläggning. Du har stor vana av att arbeta med MS365 och SharePoint. B-körkort krävs. Erfarenhet av att hålla möten och vara administrativ skicklig är viktigt. Meriterande är kunskap om lagar och regler inom transportsektorn och ett intresse för trafiksäkerhetsfrågor. Meriterande är även om du har erfarenhet av ISO-standarder och arbetsmiljöfrågor.
Hos oss får du en spännande roll med möjlighet att påverka och utvecklas i ett företag som satsar på hållbarhet och digitalisering.

Välkommen med din ansökan via www.jerrie.se senast den 13 oktober. Vid frågor, kontakta Daniel Ågren på 0735-19 40 50 eller via e-post daniel.agren@maquire.se
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

GLC är en av Västsveriges ledande aktörer inom transportsektorn med över 400 medarbetare och 400 fordon. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från thermo- och distributionstransporter till tunga specialtransporter, renhållning, anläggning samt flytt- och magasineringstjänster. Med fokus på hållbarhet och kvalitet levererar vi klimatsmarta lösningar som skapar mervärde för våra kunder. 2023 omsatte vi 1,3 miljarder och har cirka 75 delägare.