Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Erfaren kommersiell förvaltare till Platzer, Göteborg

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
I samband med att vi utökar vårt förvaltningsbestånd inom affärsområde kontor, rekryterar vi nu en erfaren kommersiell förvaltare som vill vara med på vår resa att göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Har du gedigen erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning och vill vara med och bidra långsiktigt till Platzer och vår stad Göteborg? Bra, då har du kommit rätt! Ta gärna en kik på vår visionsfilm innan du läser vidare.

Om rollen
I rollen som kommersiell förvaltare har du kund- och resultatansvar för en fastighetsportfölj. Kundansvaret innebär bland annat att förstå våra kunders verksamheter och behov samt skapa goda affärer, inkluderat att driva omförhandling och uthyrning till befintliga kunder. I resultatansvaret ingår att ta fram en årlig budget för fastigheterna i fastighetsportföljen samt löpande följa upp utfall och utifrån det agera tillsammans med ditt team.

På Platzer arbetar vi i team kring våra fastigheter och i rollen som kommersiell förvaltare har du ett särskilt ansvar att koordinera teamet utifrån den plan ni tillsammans jobbar fram för våra fastigheter. Du kommer ha ett nära samarbete med till exempel tekniska förvaltare, fastighetsansvariga, projektledare och uthyrare.

Organisatoriskt tillhör du vårt affärsområde kontor och du rapporterar till områdeschef.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning. Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, bygg eller fastighet och har jobbat flera år som förvaltare eller i liknande relevanta roller. Du har god ekonomisk kunskap och har en förmåga att sätta dig in i och förstå vad som driver resultat i vår verksamhet.

Relationer är något du brinner för och du bidrar till goda samarbeten inom hela bolaget såväl som i långsiktiga relationer med kund. Du har ett starkt kund- och affärsfokus och erfarenhet av affärsmässiga frågeställningar kopplat till fastighetsförvaltning samt har god marknadskännedom. Du är en van förhandlare med god kunskap inom hyreslagstiftning och avtalsjuridik.

Som person är du strukturerad och lösningsorienterad med förmåga att hantera och prioritera mellan många olika frågor som uppstår i det dagliga arbetet. Du är van vid att arbeta mot uppsatta mål och är inte rädd för att fatta beslut eller ta hjälp när du behöver det samtidigt som du har förmåga att vårda och bygga goda relationer.

Vårt koncernspråk är svenska och du kan uttrycka dig väl i svenskt tal och skrift. Du är bekväm med ett digitalt arbetssätt.

Vi erbjuder
I rollen som kommersiell förvaltare hos oss erbjuds du ett varierat, utmanade och ansvarsfullt arbete med många kontaktytor, såväl internt som externt.

Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter och initiativ samt hittar på roliga saker tillsammans både under och efter arbetstid. Hos oss blir du snabbt en i gänget och vår atmosfär får alla att känna sig välkomna.

Vi är idag närmare 90 personer och vårt nyrenoverade kontor ligger på Lilla Bommen i centrala Göteborg. Här finns utrymme för både fokus, rörelse, glädje och gemenskap.

På Platzer har vi olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg!

Villkor & ansökan
  • Omfattning: heltid
  • Anställningsstart: så snart som möjligt, enligt överenskommelse
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du varmt välkommen att kontakta Helena Bruman på telefonnummer 0735-405262 eller via Helena Bruman. Hon finns här för att hjälpa dig med allt du undrar över.

Vi sätter igång processen redan nu, innan semestertiderna börjar, och vi ser fram emot din ansökan här via Platzers karriärssida så snart som möjligt. Det viktigaste är att vi hittar rätt match för varandra, så ingen stress. Vi kan behöva pausa rekryteringen under några veckor under sommaren, men återupptar den igen i augusti.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Platzer är ett börsnoterat ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på - att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger och utvecklar 88 fastigheter med en uthyrningsbar yta om 960 tkvm till ett värde om 28 mdkr.